BørneIntra v2.14

Velkommen til Åbyhøj Dagtilbud

 Billede

 

 

Åbyhøj Dagtilbud ligger i område Silkeborgvejs lokaldistrikt Åbyhøj og er tilknyttet lokaldistriktssamarbejdet med Gammelgårdsskolen og FU-Silkeborgvej.

 

Åbyhøj Dagtilbud består af syv institutionsafdelinger og en fællesafdeling.

 

Dagtilbuddet danner rammer om en hverdag for børn, forældre og personale i et samarbejde med fællesskab, anerkendelse, tillid, respekt og retfærdighed. Børn og voksne skal kunne føle sig trygge og have mulighed for at udfolde sig i en varm og menneskelig atmosfære.

 

Den pædagogiske praksis tager sit udgangspunkt i børns individuelle personlighed, børns indbyrdes leg og påfund samt i de almene aktiviteter, planlagte som spontane. Disse er værdigfulde for børnenes udvikling, læring, trivsel og dannelse - herunder børnenes sociale udvikling, relationsdannelse og udvikling af selvværd.

 

For at skabe denne atmosfære har vi fokus på fire værdier: glæde, tillid, frihed og fællesskab.

 

Som det optimale grundlag for børnenes dannelse, trivsel, læring og udvikling har fællesskabet et gensidigt og forpligtende samarbejde mellem forældre og personale.

 

Dagtilbuddet vægter samarbejdet med forældrene om børnenes udvikling, dannelse, trivsel og læring højt.

 

Fællesafdelingen Åbyhøj Dagtilbud, Rosenstien 2, 8000 Aarhus C
Dagtilbudsleder: Steen Andersen Frøslev; Souschef: Jette Clausen; Administration: Vibeke Lassen; Kommunikationsmedarbejder og ledelsessekretær: Daniela Lot

 

 

Seneste nyhed...

Åben Anonym Rådgivning

Alle kan have problemer i familien. Åben, Anonym Rådgivning er et tilbud om rådgivning til familier med børn fra 0-17 år, som bor i Aarhus Kommune. Du og din familie kan få op til tre anonyme, gratis samtaler.

Her kan du læse mere om det.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag