BørneIntra v2.17

Velkommen til Åbyhøj Dagtilbud

 

Åbyhøj dagtilbud består af 8 institutionsafdelinger placeret i trekanten mellem Silkeborgvej, Viborgvej og Åby Ringvej. Hver institution har sin egen kultur og traditioner, og fælles arbejder vi for at skabe det optimale grundlag for børnenes dannelse, trivsel, læring og udvikling.

 

Vores afdelinger har en dagtilbudsleder, fælles administration og en kommunikationsmedarbejder. Vi samarbejder primært med Gammelgårdsskolen og med de øvrige institutioner på Silkeborgvej.

 

En af vores afdelinger er helt ny. Byggeriet er i fuld gang på Klokkervej 53 og det forventes, at afdelingen står klar til indflytning primo 2018. Vi har allerede modtaget de første vuggestuebørn og vi er i midlertidige lokaler i en nedlagt daginstitution på Gudrunsvej 66B. Når afdelingen flytter til Klokkervej 53 vil det hedde Børnehuset Børneliv. Indtil videre kalder vi den "satellitten".

 

 

Seneste nyhed...

Kurser for par og skilte forældre

Kurser for par og skilte forældre i kommunikation og samarbejde

 

Forældres samarbejde er afgørende for børns trivsel uanset om I er et par eller hver for sig. Derfor tilbyder Folkekirkens Familiestøtte KIFF-kurser til skilte forældre samt PREP-kurser til par - uden betaling.

 

Kurserne giver redskaber til at forbedre samarbejdet og kommunikationen og til at tale bedre sammen og forstå sig selv og hinanden.

 

Klik på linket for detaljer (PDF).