BørneIntra v2.19

Velkommen til Skjoldhøj Dagtilbud

Skiftende billeder

I Skjoldhøj Dagtilbud bruger vi flittigt de dejlige naturområder, som omgiver os. Naturen er givende - først og fremmest i sig selv, men også som pædagogisk værktøj. I dagtilbuddet udvikler vi i et fællesskab barnet gennem stimulering af krop, sind og sanser, og naturen er her vores medspiller og hjælper. 

 

Dagtilbuddet består af fem integrerede institutioner, en vuggestue og dagplejen i Skjoldhøj. Ring eller skriv til dagtilbudsleder Johnny Krämer Christensen, hvis du har spørgsmål om dagtilbuddet eller har lyst til at besøge os. 

 

jokc@aarhus.dk / 21 51 51 54.

Seneste nyhed...

Skjoldhøj Dagtilbuds vejvisere til hverdagsetik er nu kun et klik væk

  Billede

Over det seneste år har alle afdelinger i Skjoldhøj Dagtilbud puslet med hver sin pjece om hverdagsetik. En pjece, der i enkle sætninger beskriver, hvordan vi gerne vil passe på hinanden i hverdagen. Som præsenterer et grundsyn på, hvordan vi sammen skaber et positivt fællesskab, samarbejde og miljø. For os alle – men især omkring børnene.

 

Tankerne om en hverdagsetikpjece er udviklet i et positivt og godt samarbejde mellem personale, forældreråd og bestyrelse i dagtilbuddet. Alle har bidraget til en god proces, og det er dejligt, at der nu er et produkt, som kan komme ud og få liv i alle afdelinger af dagtilbuddet.

 

Se dem her:

Mariehønen                                Legehuset

Regnbuen                                    Venøvej 9

Venøvej 7                                    Solsikken

Dagplejen