BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Skjoldhøj Dagtilbud

Skiftende billeder

I Skjoldhøj Dagtilbud bruger vi flittigt de dejlige naturområder, som omgiver os. Naturen er givende - først og fremmest i sig selv, men også som pædagogisk værktøj. I dagtilbuddet udvikler vi i et fællesskab barnet gennem stimulering af krop, sind og sanser, og naturen er her vores medspiller og hjælper. 

 

Dagtilbuddet består af fem integrerede institutioner, en vuggestue og dagplejen i Skjoldhøj. Ring eller skriv til dagtilbudsleder Johnny Krämer Christensen, hvis du har spørgsmål om dagtilbuddet eller har lyst til at besøge os. 

 

jokc@aarhus.dk / 21 51 51 54.

Seneste nyhed...

Fællespasning mellem jul og nytår

 

Kære forældre

Julen nærmer sig, og vi har brug for at vide, om dit barn holder juleferie, eller om I har behov for pasning i dagene mellem jul og nytår (27/12 og 30/12), hvor der er fællespasning i en af dagtilbuddets afdelinger.

Alle børn er blevet afmeldt til pasning på Intra disse datoer. Hvis I har brug for pasning, går I ind på Komme- Gå og tilmelder jeres barn aktivt til fællespasningen.

Har I behov for pasning d. 24/12 eller d. 31/12, skal I henvende jer til den pædagogiske leder i jeres barns afdeling. Begge dage lukker vi kl. 14.00.

Personalet vil også gerne have besked, om jeres barn kommer eller holder fri d. 23. december og 2. og 3. januar ift. planlægning af personalets juleferie.

Hvis I har brug for hjælp, så spørg personalet😊

Sidste frist for tilbagemelding er: mandag d. 18. november kl. 12.00

Venlig hilsen

Johnny Krämer Christensen

Dagtilbudsleder.