BørneIntra v2.12

Det nye Gellerup Dagtilbud begynder at tage form

Byggeriet af det nye Gellerup Dagtilbud skrider stille og roligt fremad og man begynder at kunne ane formen.

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen i de nye lokaler i 2016.

 Skiftende billeder

Det nye byggeri vil bestå af i alt fem huse med fire dagtilbudsafdelinger samt et sundhedshus bundet sammen at et fælles væksthus. I alt bygges der cirka 3000 kvadratmeter og indrettes cirka 4000 kvadratmeter udearealer.

Vinderprojektet har det foreløbige navn ”Væksthuset”, og bag projektet står GPP Arkitekter, Rambøll A/S samt WAD Landskabsarkitekter. Projektet samler Sundhedspleje, Sundhedshus samt de afdelinger af Gellerup dagtilbud, der flyttes fra andre steder i området som et led i helhedsplanen.

 

Seneste nyhed...

Forældretilfredshedsundersøgelsen 2015

  Billede

Din mening er vigtig! Vær med til at forbedre kvaliteten i dit barns/dine børns dagtilbud, skole, SFO eller klub: Hjælp os med at finde ud af, hvor vi gør det godt – og hvor vi sammen kan gøre det bedre. I Aarhus Kommunes Forældretilfredshedsundersøgelse kan du bidrage ved at give din mening til kende. Det gør du ved at besvare et spørgeskema. Dine svar vil blive brugt af den lokale ledelse til - sammen med medarbejdere og forældre - at udvikle og forbedre kvaliteten i dit barns tilbud. Du kan besvare spørgeskemaet digitalt. Koden dertil får du tilsendt i en mail eller i et brev fra Aarhus Kommune og Rambøll. Hvis du ikke kan besvare spørgeskemaet digitalt, kan du få et spørgeskema tilsendt med posten ved at ringe på telefonnummer 51 61 80 75.

Du kan læse teksten på engelsk, somali, tyrkisk og arabisk ved at klikke HER

 

Du kan også se en film om undersøgelsen ved at klikke herunder på linket.

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag