BørneIntra v2.11

Første spadestik til det nye Gellerup Dagtilbud

Vinderprojektet har navnet ”Væksthuset”, og bag projektet står GPP Arkitekter, Rambøll A/S samt WAD Landskabsarkitekter. Projektet samler Sundhedspleje, Sundhedshus samt de afdelinger af Gellerup dagtilbud, der flyttes fra andre steder i området som et led i helhedsplanen for området.

 
Første spadestik til Gellerup Dagtilbud og Sundhedspleje
Onsdag den 15. april markerer Aarhus Kommune den officielle start på byggeriet af fremtidens dagtilbud og sundhedspleje i Gellerup.

Første spadestik tages af rådmand for Børn og Unge Bünyamin Simsek - samt en masse af områdets børn, som i fremtiden vil få glæde af de nye bygninger. Det nye byggeri opføres som et led helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj.

”Byggeriet bliver et både synligt og meget konkret udtryk for de forandringer, der er i gang i Gellerup. Derfor glæder jeg mig på vegne af børn, forældre og medarbejdere over, at vi nu kan sætte håndværkerne i gang, og jeg ser frem til at følge byggeriet,” siger Bünyamin Simsek.

Første spadestik tages onsdag 15. april klokken 13.30 på byggegrunden ved Jettesvej i Gellerup. Efter taler og spadestik er der popcorn og saftevand til børnene.

Det nye byggeri vil bestå af i alt fem huse med fire dagtilbudsafdelinger samt et sundhedshus bundet sammen at et fælles væksthus. I alt bygges der cirka 3000 kvadratmeter og indrettes cirka 4000 kvadratmeter udearealer.

Vinderprojektet har det foreløbige navn ”Væksthuset”, og bag projektet står GPP Arkitekter, Rambøll A/S samt WAD Landskabsarkitekter. Projektet samler Sundhedspleje, Sundhedshus samt de afdelinger af Gellerup dagtilbud, der flyttes fra andre steder i området som et led i helhedsplanen.  

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag