BørneIntra v2.19.1

Dagtilbud nr. 909 Børnehuset Egmontgården

Søndervangen 948260 Viby

Tlf.: 24 78 45 48

Velkommen til Børnehuset Egmontgården

Skiftende billeder

 

Velkommen til det selvejende dagtilbud Børnehuset Egmontgården som ligger i Søndervangen i Viby. 

Vi har plads til 100 børn, som er fordelt på 7 stuer. Vi har en driftsoverenskomst med Aarhus Kommune. Det betyder, at I kan søge plads hos os via Pladsanvisningen.

 

I dagligdagen har vi fokus på at skabe de bedste betingelser for at jeres barn kan trives, udvikle sig og lære. Vi lægger vægt på et godt forældresamarbejde, hvor vi gensidigt forpligter hinanden til at støtte barnets udvikling.

 

Du kan læse mere om os i menuen til venstre.

 

 

Seneste nyhed...

Vi er blevet nomineret....

Vi er blevet nomineret til Egmontfondens 100 års jubilæums pris i kategorien Sociale mursten. Ud over denne kategori er der 7 andre kategorier, der kæmper om at vinde æren og 1 mio. kroner, som fordeles mellem de nominerede indenfor den vindende kategori.

I kan læse mere om prisen ved at følge linket herunder.

I anledningen af jubilæet har man gennemgået alle større bevillinger igennem Fondens 100-årige virke. Alle bevillinger er blevet vurderet på, i hvilken grad de har sat et markant samfundsmæssigt aftryk; har gjort en forskel for mange børn og unge og været medvirkende til at mindske sociale skel.

Historien om Børnehuset Egmontgården er kort fortalt, at Egmontfonden i 1967 byggede blokkene Søndervangen 91-95, for at etablere nogle institutioner med sociale formål. Det var her Børnehuset Egmontgården opstod som en vuggestue og en børnehave. I blokken ved siden af os (nr. 93) etablerede man i samarbejde med Mødrehjælpen et antal mindre lejligheder for enlige mødre, som trængte til særlig støtte i forbindelse med det at være blevet alene-mor i en ung alder. Deres børn blev passet her i institutionen.

Meget er sket siden dengang, men her i huset husker vi stadig historien om grundlaget for vores institution. Statuen foran hovedindgangen er blandt andet et vidne herom. Er I nysgerrige efter at vide mere, hænger der nogle billeder i fællesrummet fra de aller første år af institutionens historie.

De ansatte i Egmontfonden har stemt om hvilken kategori, de mener har gjort den største forskel for udsatte børn og unge og vinderen kåres d. 30. marts.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kære alle

   

  Efter et langt arbejdsliv har både Annie og Dinna valgt at fratræde deres stillinger for at gå på efterløn. De har begge gennem årene ydet en kæmpe indsats for børn, forældre  og medarbejdere her i Børnehuset Egmontgården, og de har været med til at skabe et pædagogisk tilbud, som vi er rigtigt stolte af her i huset.

  Derfor vil det glæde både Annie, Dinna og os at se jer til afskedsreception fredag d. 31. januar i tidsrummet 15-17 her i Egmontgården.

   

  På personalets vegne

  Lotte

   

  07-01-2020