BørneIntra v2.14

Ingen lukkedage i Solbjerg Dagtilbud

Solbjerg Dagtilbud tilbyder pasning på alle hverdage og halve fridage

Garanteret pasning smiley

Det kommunale Solbjerg Dagtilbud, har, til forskel fra de private institutioner, tilbud om pasning af kendte voksne fra egen afdeling alle hverdage og halve fridage i året. I perioder med et meget ringe børnefremmøde samles voksne og børn i en af dagtilbuddets afdelinger, i sampasning, hvor der er tilført ekstra resourcer i forhold til de fremmødte børn. Sampasningen er også et udslag af, at vi meget gerne arbejder på tværs i dagtilbuddet, så der skabes relationer mellem voksne og børn husene imellem smiley

Seneste nyhed...

Lejr 2017 afvikles den 7.6.17 til 9.6 17

Dato for næste års lejr for skolestartende børn er på plads, og der er også andet godt på menuen

  Billede

Dato for næste års lejr for skolestartende børn er på plads

Som traditionen byder, afholder vi lejr for de skolestartende børn som afslutning på de aktiviteter, vi sætter i værk på tværs af afdelingerne. Dette samarbejde mellem alle på en årgang i Solbjerg Dagtilbud skaber for børnene et godt fundamendt for skolestarten, ligesom det giver medarbejderne mulighed for at danne hold, hvor de enkelte børn kommer i de optimale arbejdsfællesskaber omkring egen læring og udvikling.

 

Lejeren afvikles fra den 7.6 til den 9.6 2017, bemærk, at der sansynligvis er et forældrearrangement på skolen den 8.6.2017, hvor forældre til kommende skolebørn, kan få indsigt i, hvad en skoledag i 0. klasse indeholder i 2017.

 

Vi har desuden forsat planer omkring en forsat udvikling af vores stomp aktiviteter, vi har nu eget udstyr til 100 børn, ligesom vi forsat vil have fokus på, at de mellemste børn i børnehaverne også møder hinanden i aktiviteter, hvor de skal samarbejde, både i egen gruppe, og på tværs af afdelingerne.

 

Solbjergdagen vil sansynligvis blive afviklet den 20.5.2017, så sæt kryds

V/Kim S

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Annette Horup Østergaard er ny pædagogisk leder i Børnehuset Bøgevangen

   

  Annette Horup Østergaard kommer fra en stilling som pædagogisk leder af DII Solsikken, Hjortshøj, hvor hun har været ansat siden 2007.

   

  Hun har siden af sin uddannelse som pædagog i 1999 opbygget 12 års praktisk ledelseserfaring og netop færdiggjort "Den Offenlige Lederuddannelse" (DOL).

   

  Annette er 53 år, gift og har 2 voksne børn.

   

  Det var et enigt ansættelsesudvalg, der har anbefalede Annette til stillingen, som hun tiltræder den 1.9.2016.

   

   

   

   

  23-06-2016