BørneIntra v2.19.1

Dagtilbud nr. 608 - Børnehaven Arendalsvej

Arendalsvej 78200 Aarhus N.

Tlf.: 23266071

Velkommen til Børnehaven Arendalsvej

Skiftende billeder

Børnehaven Arendalsvej er en selvejende institution med én afdeling.

Oplysninger om os finder du derfor på afdelingens hjemmeside.

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre.

  Så er vi ved at lukke ned. Der vil blive etableret nødpasning, for de af jer, der opfylder kriterierne og har tilmeldt jeres barn og her inden kl. 12. Da vi er selvejende vil der ikke følge personale med her fra institutionen. I kan følge med i udviklingen på kommunens hjemmeside; www.aarhus.dk/corona. Her vil I kunne holde jer opdateret om situationen. I vil kunne træffe os på mail eller på børnehavens telefon på: 23266071. Vi håber snart vi ses igen. Pas godt på hinanden.

  De bedste hilsener Mie

  13-03-2020
 •  Opslagstavleikon

  Kære forælder

  Som du nok har læst eller hørt, har Sundhedsstyrelse ændret sin vejledning ift. til situationen omkring coronavirus.

   

  Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle danskere der har været i et risikoområde og er kommet hjem fra og med i går den 2. marts 2020, bliver hjemme i 2 uger fra hjemkomsten. Anbefalingen gælder alene de personer, som har været i et risikoområde og ikke husstanden i øvrigt. Risikoområderne er aktuelt fire provinser i Norditalien (Lombardiet, Emilia-romagna, Piemonte og Veneto), hele Iran, hele Kina samt den nordlige del af Sydkorea. Listen vil løbende (dagligt) blive opdateret.

   

  Børn og Unge kan i den forbindelse tilføje, at medarbejdere som har rejst i de pågældende områder og er kommet hjem efter 2. marts, bliver bedt om at blive hjemme, som anbefalet af Sundhedsstyrelsen. Du kan læse mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside www.sst.dk

   

  Mvh.

  Børn og Unge

   


   

  05-03-2020