BørneIntra v2.19.1

Dagtilbud nr. 608 - Børnehaven Arendalsvej

Arendalsvej 78200 Aarhus N.

Tlf.: 23266071

Velkommen til Børnehaven Arendalsvej

Skiftende billeder

Børnehaven Arendalsvej er en selvejende institution med én afdeling.

Oplysninger om os finder du derfor på afdelingens hjemmeside.

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre.

  Vi kan nu fortælle jer, at vi har ansat Jonas som ny pædagogmedhjælper på Sommerfuglestuen og Emma som coronavikar indtil videre. Begge starter i børnehaven på mandag d. 18. Jeg vil bede de nye præsentere sig her på opslagstavlen, når de lige er kommet ind i huset. Tag god imod dem.

  På fredag har Adam sidste arbejdsdag her i børnehaven og tirsdag d. 26/1 stopper Trine også. Tak for jeres store indsats her i børnehaven og rigtig god vind fremover til jer begge.

   

  12-01-2021
 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre.

  Som I er blev bekendt med inden jul stopper både Trine og Adam for at påbrgynde uddannelse. I Trines stilling, har vi ansat Asger, som p.t. er coronavikar. Det bliver dejligt at kunne fortsætte med en , som kender jeres børn så godt allerede. Adams stilling, bliver nu opslået og vi forventer hurtigst muligt, også at kunne ansætte en ny i denne stilling. I den midlertidige stilling Asger har haft, som corona vikar, vil vi snarets ansætte en ny midlertidig corona vikar.

   

  jeg vil også lige benytte lejligheden til at sig velkommen til Theodor, som er startet på Mariehønsestuen og til Elin og Ella som er startet på Sommerfuglestuen. Ella er lillesøster til Anton, som gik på Mariehønsestuen. Vi håber både børn og I forældre bliver glade for børnehaven.

  07-01-2021
 •  

  Kære forældre.

  Godt nytår - og velkommen tilbage til børnehaven.

  Vi håber I alle har haft en dejlig juleferie og er kommet godt ind i det nye år, trods corona.

  Vi er meget opmærksomme på det stigende smittetal og tager alle de forholdsregler, som overhovedet er os mulige. Som I alle har fundet ud af, skal børnene nu igen afleveres ved stuens fordør eller på legepladsen. Vi kan se, at I er rigtigt gode til at holde afstand, når I afleverer og det sætter vi meget stor pris på, nu hvor afstandskravet igen er blevet to meter.

   

  Pga. det stigende smittetryk vil vi fortsat være meget ude og måske endda lidt mere, end I så op til jul. Det er derfor ekstra vigtigt at I har meget skiftetøj med til  jeres barn/børn. Børnene har udover flyverdragt, brug for termotøj og regntøj, en varm trøje, varme luffer, varme huer, gerne elefant huer eller hue og halsedisse. Her udover strømper, undertøj, bluser og bukser, da børnene nogle gange har brug for at blive skiftet fra inderes til yderst. Vi har brug for så meget tøj, så vi kan sikre, at jeres børn er tørre og ikke bliver kolde.

   

  For de af jer der står for at skulle have forældresamtaler (de kommende skolebørn), vil vi gerne udskyde samtalerne til sidst på vinteren (marts), eller til tiderne bedres. Har I brug for samtalen her og nu, kan vi tilbyde samtalerne over teams eller som telefonsamtale.

   

  Har i spørgsmål er I som altid velkommen til at kontakte stuens personale eller I er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig. Kan I ikke komme til at tale med os, så ring eller skriv.

   

  Ja det er en besværlig og hår tid. Vi gør vores bedste til at skabe så god og tryg en hverdag som muligt for jeres børn og tilstræber, at hverdagen ligner sig selv i det omfang det er os muligt, så mon ikke vi ved fælles hjælp og fortsat godt samarbejde også kommer igennem denne svære tid.

   

   

  07-01-2021