BørneIntra v2.19.1

 

Velkommen til

Børnehuset Frydenlund

 

Vi består af en vuggestuegruppe på 45 børn og en børnehavegruppe på 60 børn.

Hvis du følger nedenstående link vil du kunne læse om vores insitution, der er en del af Dagtilbuddet Møllevang.

God fornøjelse med læsningen...

Seneste nyhed...

Sommerfester

Kære forældre og børn.

Det er med tungt hjerte denne nyhed bliver lagt ud i dag: vi aflyser sommerfesterne i år- både i vuggestuen og i børnehaven. Sommerfesterne er ellers et af året højdepunkter for både børn og voksne i huset.

Men vi kan ikke holde hverken afstandskrav eller hvor mange vi må forsamles.

Vi må tage revanche i 2021!

 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Afspritning af hænder - flere forældre klager over den håndsprit, vi har lige nu. Den er ret tynd og lugter en anelse af tequila. Vi bestemmer ikke, hvilken håndsprit vi får leveret. Jeg bestiller hos et værnemiddelslager, og så kommer der noget. Hvis I forældre ikke vil spritte jeres og børnenes hænder af, når I kommer, så kan I desværre ikke få lov at komme ind. Heller ikke på legepladsen. Det er et grundprincip,  at I skal spritte af!

  vh. Bettina

  26-05-2020
 •  Opslagstavleikon

  Flere har haft udfordringer med at åbne nyhedsbrevet. Nu er det lagt i "dokumenter" - " Børnehuset Frydenlund" - " Nyhedsbreve". Det er et worddokument.

  Sig til hvis I stadig ikke kan åbne

  /bettina

  11-04-2020
 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre. Nu nærmer vi os uge 7 - skolernes vinterferie. I Børnehuset Frydenlund er der medarbejdere, som gerne vil holde ferie, vi ved af erfaring at der også er mange af jer, der holder fri: vil I skrive det i kommegå planen hurtigst muligt? Holder I vinterferie på et andet tidspunkt, så vil vi også gerne vide det.

  Det betyder noget for vores planlægning, for mødeplanen og for køkkenet om der fx mangler 5 børn på en stue!

  Tak

  Bettina

  09-01-2020
 •  Opslagstavleikon

  ferie og helligdage forår 2020 og efterår 2020 kan findes under: mine dokumenter -> Børnehuset Frydenlund

  12-12-2019
 •  Opslagstavleikon

  Imorgen onsdag den 30. oktober og i overmorgen torsdag den 31. oktober skal alle de kommende skolebørn på Møllevangskolen til besøgsdage. De skal være her kl. 9.00, med en rygsæk + madpakke + drikkedunk. De er tilbage igen ved 12-tiden

  29-10-2019
 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre - primært jer, som kører i bil og parkerer på Bogfinkevej parkeringsplads. Det må i meget gerne. Men Varmesteren i boligforeningen henstiller til at man kører med MEGET lav fart ind på p-pladsen. Og at man IKKE parkerer foran trapperne ind mod opgangen. Det gør beboerne utrygge. Det skal de jo ikke være.

  03-10-2018