BørneIntra v2.19

Skejby Vorrevang Dagtilbud

Illerupvej 508200 Aarhus N

Tlf.: 29 20 41 16

VELKOMMEN til Skejby Vorrevang Dagtilbud

Vi er et dagtilbud, der har høje ambitioner og højt til loftet.

Skiftende billeder

I Skejby Vorrevang Dagtilbud er vi trivsels-, lærings- og udviklingsorienterede. Vi er anerkendende og værdsættende, og vi tager udgangspunkt i det enkelte barns ressourcer. Vi er et sted, hvor børn udvikler mod, lyst og evner til at møde livet, og hvor man har betydning for fællesskabet. 

Vi har syv spændende afdelinger med en fælles rod, men med individuelle kendetegn. Vi har to vuggestuer (Vuggestuen Firkløveren og Vuggestuen Lærkebo) og fem integrerede institutioner med både vuggestue- og børnehavegrupper (Børnehuset Bonanza,  Børnehuset Nordlys, Børnehuset på Toppen, Huset på Bakken og Skibet).
 

Vi er åbne for nyt og tænker gerne ny teknologi ind i pædagogikken og potentialerne for læring og udvikling.

Vi arbejder blandt andet målrettet på at udvikle brugen af pædagogisk it, på sprogarbejdet, på inklusion, på faglig udvikling og vedvarende udvikling af et gensidigt forpligtende forældresamarbejde som nogle af pejlemærkerne for vores pædagogiske indsats. En indsats, vi er opmærksomme på at følge til dørs og evaluere effekterne af.

 

Ambitioner på alle børns vegne

Vi har ambitioner på ALLE børns vegne. Ambitioner, der fordrer et tæt, gensidigt forpligtende samarbejde med forældrene, og ambitioner der strækker sig helt op til – og ind i – børnenes skoletid.

Udviklingen skal ske i samarbejde mellem dagtilbuddet og forældrene. Vi skal understøtte hinanden i det, vi gør, i form af et gensidigt forpligtende og samskabende samarbejde med tydelige forventninger og fokus på vores fælles mål, nemlig børnene.

Årene i et dagtilbud er en investering i fremtiden. Årene i et dagtilbud er med til at danne fundament for hele livet.

 

Læs endelig mere om de enkelte afdelinger på deres hjemmesider. Du kan finde vej til dem via menuen til venstre.

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Skriv dit barn op til pasning, inden dit barn bliver 4 måneder

   

  Kære alle forældre med børn i alderen 0-6 år,

   

  Aarhus Kommune får nye regler for, hvordan kommunens pladsanvisning anviser dit barn en plads i en af kommunens daginstitutioner / hos en af kommunens dagplejere.

  Fra 1. november 2019 er det dit barns placering på ventelisten - og ikke barnets alder - der bestemmer, hvor dit barn får en plads.

   

  Skriv derfor dit barn op til pasning, inden dit barn fylder 4 måneder. Så får dit barn den højest mulige placering på ventelisten.

  Det gælder også alle børn, der er skrevet op til pasning inden 24. september 2019.

   

  I kan læse meget mere om de nye anvisningsregler på Aarhus Kommunes hjemmeside.

   

  04-09-2019