BørneIntra v2.19

Skæring-Sølyst Dagtilbud

Skæring og Sølyst Dagtilbud er blevet fusioneret pr. 1. marts 2019, så hjemmesiden er under genopbygning og sammenlægning.
Du er havnet på den tidligere Skæring Dagtilbuds side, og meget af indholdet er derfor derfra.

Skæring-Sølyst Dagtilbud består nu af 12 afdelinger: Annekæret, Delfinhuset, Skærgården, Skæringhus, Stenhøjen, Studsen, Vuggestuen Tusindfryd, Labyrinten, Børnenes Have, Gl. Egå Børnehus, Vuggestuen Brohaven og Dagplejen Sølyst.
Alle vores afdelinger har en dejlig placering nær strand og skov. Vi har alle rigtig gode udendørsarealer, og det betyder, at natur og udeliv er et fælles fokusområde for os. 
Hver afdeling har sin egen kultur, egne traditioner og måde at strukturere hverdagen på - med hver deres pædagogiske leder.
Du kan komme til den enkelte afdeling i menuen til venstre.


 

Seneste nyhed...

Ny leder i Vuggestuen Tusindfryd

Skæring d. 03.06.19

 

Ny leder i Vuggestuen tusindfryd: Henriette Aspegren Lange fra 1. august 2019

 

Kære børn, forældre og medarbejdere i Vuggestuen Tusindfryd

 

Ud af et stærkt ansøgerfelt på 14 ansøgere besluttede et enigt ansættelsesudvalg at pege på Henriette Aspegren Lage som pædagogisk leder i Vuggestuen Tusindfryd. I dag har Henriette skrevet til mig  at hun har meddelt sit nuværende arbejde, at hun begynder som leder hos os. Så nu er det officielt.

Henriette kommer fra et dobbelt ansættelsesforhold delt mellem Hårup-Elev dagtilbud, hvor hun varetager funktionen som sprogvejleder i tre afdelinger. Samtidig med det varetager hun en funktion som pædagogisk vejleder i Tværfaglig Enhed, som er et tværgående tilbud i forhold til tidlig indsats i hele Børn og Unge.

Henriette har arbejdet som pædagog siden 1999 i Aarhus kommune

Henriette glæder sig meget til at hilse på børn, forældre og medarbejdere i vuggestuen Tusindfryd og hun håber at kunne komme forbi et par gange for at hilse på i løbet af sommeren før hun rigtigt tager fat d. 1. august.

Vi glæder os meget til at Henriette begynder

Venlig hilsen

Erik Heltoft