BørneIntra v2.19

Lisbjerg-Trige-Spørring Dagtilbud

Bjørnshøjvej 18380 Trige

Tlf.: +45 51 57 64 78

Velkommen til Lisbjerg-Trige-Spørring Dagtilbud

Vi bygger videre på alt det bedste fra Lisbjerg Dagtilbud og Idrætsdagtilbuddet Trige-Spørring i bestræbelserne på, at dit barn har det godt, lærer noget, trives og udvikler sig, mens de bliver passet hos os.

 

Vores dagtilbud består af dagplejen og fem integrerede institutioner: Idrætsdagplejen Trige-Spørring, Børnehuset Gimlehøj, Børnehuset Mimershøj, Børnehuset Rønnebo, Idrætsinstitutionen Spørring Børnehus og Idrætsinstitutionen Tumlehøjen.

 

Her på hjemmesiden kan du se nærmere på dagtilbuddet og vores afdelinger. Du kan læse om, hvem vi er, og hvad vi lægger vægt på. Desuden kan du finde nyttige links til mere viden.

 

Vi glæder os til at tage imod dig og dit barn.

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Husk at bruge fritidspasset - en hjælp til en aktiv fritid

  Det er nu, man kan bruge sit fritidspas ved tilmelding til fritidsaktiviteter i en forening.

   

  Nu da vi er godt i gang med 2019, har de fleste foreninger startet deres fritidsaktiviteter for børn og unge, og flere er på vej. Som en hjælp i den forbindelse giver Aarhus Kommune hvert år et såkaldt fritidspas til omkring 5.000 børn og unge i Aarhus. Det er dog ikke alle, der husker at få det brugt.

   

  Så husk endelig at benytte jer af den hjælpende hånd til en aktiv fritid for jeres børn.

   

  Aarhus Kommune ønsker med fritidspasset at give flere børn og unge mellem 3 og 17 år lige mulighed for at deltage aktivt i foreningslivet. Med et fritidspas kan børn og unge få betalt kontingent i en forening på op til 1.000 kr. om året. Husk at bruge fritidspasset ved tilmelding til sport, spejder eller andre foreningsaktiviteter.

   

  Hvis du har modtaget fritidspas til ét eller flere af dine børn, men har andre børn i alderen 3-17 år, så kontakt Sport & Fritid for at få udstedt nye fritidspas.

  Har du spørgsmål til fritidspasset, kan du skrive til Sport & Fritid på fritidspas@mkb.aarhus.dk eller kontakte dem på telefon 89 40 48 26.

   

  Du kan læse meget mere om fritidspasset på Aarhus Kommunes hjemmeside.

   

  28-02-2019
 •  Opslagstavleikon

  Forældrebetaling: Takster i 2019

   

  Nu kan I få overblikket over de gældende takster for forældrebetaling i 2019.

  Taksterne træder i kraft 1. januar 2019 og varierer, alt efter hvilket modul, I har valgt, hvor gammelt jeres barn er, og om der er kommunal kostordning i afdelingen eller ej.

   

  I kan finde en plakat med 2019-taksterne ude i afdelingerne og på intra.

   

  I kan også finde en oversigt over de nye takster for pasning på Aarhus Kommunes hjemmeside.

   

  19-12-2018