BørneIntra v2.16

Velkommen til vores dagtilbud

Velkommen til Idrætsdagtilbuddet Trige-Spørring.

Ved at klikke på billedet kan du se en kort film om, hvem vi er.

Seneste nyhed...

Børne- og ungepolitikken: Alle børn skal blive så dygtige som de kan

  Billede

I Aarhus Kommune arbejder vi for, at alle børn og unge udvikler sig til:

 

 • Glade, sunde børn og unge med selvværd.
 • Personligt robuste, livsduelige og kreative børn og unge, der bliver så dygtige, som de kan og er rustede til at møde fremtidens udfordringer.
 • Børn og unge, der oplever medborgerskab og bruger det.
 • Børn og unge, der deltager i og inkluderer hinanden i fællesskaber.
 • Børn og unge med globalt udsyn og lokal indsigt.

 

Det er visionen i Aarhus Kommunes Børne- og ungepolitik. Politikken er det fælles værdigrundlag og grundlaget for en sammenhængende indsats for alle børn og unge i Aarhus. Politikken er ikke en færdig opskrift, men den overordnede værdimæssige ramme. Den skal derfor også inspirere til en dialog om, hvordan vi fortsat udvikler fælles værdier, mål og indsatser.
 

Politikken er ambitiøs på alle børns og unges vegne og kommet til verden som et fælles projekt mellem mange forskellige aktører. Målet med politikken er for eksempel, at børnene og de unge tænkes med, hver gang kommunen udarbejder politikker, strategier og handleplaner.

Med børne- og ungepolitikken ønsker byrådet at sende en invitation til bysamfundet og dermed til alle de vigtige aktører i børnenes og de unges liv: ”Jeres bidrag er afgørende for at realisere visio-nen for børn og unge i Aarhus Kommune.”

 

I kan læse meget mere i Børne- og ungepolitikken fra Aarhus Kommune.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Overblik over moduler og takster

   

  Aarhus Kommunes hjemmeside kan I finde overblikket over forskellige moduler, takster for pasningsordninger og muligheder for at kontakte Pladsanvisningen.

   

  13-07-2017