BørneIntra v2.17

Velkommen til vores dagtilbud

Velkommen til Idrætsdagtilbuddet Trige-Spørring.

Ved at klikke på billedet kan du se en kort film om, hvem vi er.

Seneste nyhed...

Idrætsdagtilbud - Hvad vil det sige?

  Billede

I Idrætsdagtilbuddet Trige-Spørring er vores mål at skabe trivsel, læring, udvikling, sundhed, robusthed og selvværd for alle børn. Det er ikke idræt i den traditionelle forstand, der dyrkes i et idrætsdagtilbud. Alle afdelinger og dagplejere er idræts-certificerede, og det betyder, at vi har ekstra fokus på leg, bevægelse, børnenes motoriske udvikling og børnenes muligheder for at prøve kræfter med nye udfordringer.
 

Pædagogikken kommer altid før idrætten

Motorik er fundament for personlig, sproglig, følelsesmæssig og social udvikling, og en grundsten for alle vores færdigheder. Færdigheder, vi skal bruge i dagplejen, i vuggestuen, i børnehaven, i skolen og i livet i det hele taget.

En god motorik giver barnet mulighed for at udforske, gennemføre og deltage i de aktiviteter, omgivelserne tillader. Gennem leg, bevægelse og idræt er vi med til at udvikle børnene motorisk - men altså også socialt, følelsesmæssigt, intellektuelt og sprogligt. Via den idrætspædagogiske metode møder børnene større fysiske udfordringer. Det øger deres selvsikkerhed, deres indlæringsevne og bevidsthed om kroppen og styrker deres evne til at skabe fællesskab og fordybelse.

Vi bruger pædagogisk idræt som en metode til at nå de pædagogiske mål. I pædagogisk idræt kommer pædagogikken altid før idrætten.
 

Få mere at vide

I dagtilbuddet kommer pædagogisk idræt til udtryk på mange måder. Her på hjemmesiden kan I læse meget mere om pædagogisk idræt under menuen "Idrætsdagtilbud". Har kan I blandt andet finde gode råd til, hvordan I kan støtte jeres barns motorik, og hvordan I med nogle aktiviteter derhjemme kan hjælpe jeres barns udvikling godt på vej.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Forældrebetaling: Takster i 2018

   

  Nu kan I få overblikket over de gældende takster for forældrebetaling i 2018.

  Taksterne træder i kraft 1. januar 2018 og varierer, alt efter hvilket modul, I har valgt, hvor gammelt jeres barn er, og om der er kommunal kostordning i afdelingen eller ej.

   

  I kan finde en plakat med 2018-taksterne ude i afdelingerne og på intra.

   

  I kan også finde en oversigt over de nye takster for pasning på Aarhus Kommunes hjemmeside.

   

  29-11-2017