BørneIntra v2.19.1

 

Dagtilbuddet Møllevang består af ni selvstændige afdelinger. Der er seks børnehuse (0-6 år) og tre vuggestuer (0-3 år). I alt sætter vi rammen for hverdagen for ca. 600 børn og familier fra nærområdet.

 

Du kan finde mere om de enkelte afdelinger ved at bruge menuen i venstre side, eller ved at klikke på linkene herunder.

 

Børnehuset Deruda

Børnehuset Frydenlund

Børnehuset Ovenpå

Væksthuset 8210

Børnehuset Vesterbo

Haven

Vuggestuen Gårdhaven

Vuggestuen Kernehuset

Vuggestuen Vestervang

Seneste nyhed...

Familiegruppe

Ønsker du nye perspektiver og redskaber til at forstå dit barn og takle hverdagens konflikter? Så er familiegrupper måske noget for dig og din familie.

Der er mange måder at være familie på. Nogle gange kan vi komme ind i en negativ spiral, som påvirker barnets trivsel derhjemme eller i daginstitutionen.

 

Familiegruppen er for forældre, der har et eller flere af disse ønsker:

 • Mere nærvær og kontakt med dit barn.
 • Redskaber til at takle og forstå dit barns behov og udfordringer.
 • At udvikle dine evner til at understøtte dit barns trivsel og udvikling.
 • At blive bedre til at sætte grænser og være tydelig over for dit barn.

 

Familiegruppen er for hele familien. Både du, din partner samt søskende er velkomne.

 

Vil du vide mere? Klik på linket

Opslagstavle...

 •  

  LÆSEGLÆDE: 3-6 ÅR

  Et godt talesprog har stor betydning for, hvordan dit barn kommunikerer med andre, udtrykker følelser og tanker og forstår verden. Og uanset hvordan dit barns sprog er, kan du som forælder styrke dit barns sprog og spirende læselyst. Det er godt at læse dagligt med et barn, for det er med til at øge antallet af ord, som barnet kender – og så er det hyggeligt at læse sammen!

  I linket finder du film, der fortæller mere om, hvordan du konkret læser med dit barn.

  Filmen er på dansk, arabisk, engelsk, farsi, somali og tyrkisk. Men der er også pjecer på pashto, polsk, rumænsk og vietnamesisk.

  God læselyst!

  16-12-2019
 •  

  LÆSEGLÆDE – 0-3 ÅR

  Det har stor betydning at have et godt sprog. Og uanset hvordan dit barns sprog er, kan du som forælder styrke dit barns sprog og spirende læselyst – også selv om barnet ikke rigtig taler. Jo tidligere du begynder at læse med dit barn jo bedre.

  I linket finder du en film, der fortæller mere om, hvordan du konkret læser med dit barn. Filmen er fyldt med gode idéer.

  Filmen er på dansk. Men der er også pjecer på engelsk, farsi, pashto, polsk, rumænsk, somalisk, tyrkisk og vietnamesisk.

  God læselyst!

  16-12-2019
 •  

  Kære forældre

   

  I Møllevang samarbejder dagtilbud, skole og klub om at lave et lokalt blad. Her skriver vi om børnenes hverdag. I finder artikler om, hvordan vi hver dag arbejder for at skabe gode rammer, hvor børnene kan trives og udvikle sig - i hver vores afdeling og i samarbejdet på tværs. Tråden er bladets navn - navnet er valgt, fordi den røde tråd er vigtig for både jeres barn og jer som forældre.

   

  God læselyst

   

  04-03-2019