BørneIntra v2.19.1

 

Dagtilbuddet Møllevang består af ni selvstændige afdelinger. Der er seks børnehuse (0-6 år) og tre vuggestuer (0-3 år). I alt sætter vi rammen for hverdagen for ca. 600 børn og familier fra nærområdet.

 

Du kan finde mere om de enkelte afdelinger ved at bruge menuen i venstre side, eller ved at klikke på linkene herunder.

 

Børnehuset Deruda

Børnehuset Frydenlund

Børnehuset Ovenpå

Væksthuset 8210

Børnehuset Vesterbo

Haven

Vuggestuen Gårdhaven

Vuggestuen Kernehuset

Vuggestuen Vestervang

Seneste nyhed...

Kom og leg!

Artikel om dagtilbuddets legepladser

Det er sjovt at udforske nye legepladser - og når vuggestuerne og børnehaverne har lukket må alle gerne komme og lege her. Læs mere om det i artiklen i Tråden - vores lokale områdeblad.

Det ligger til højre under "Vigtige dokumenter"

Opslagstavle...

 •  

  Tillykke til ildsjælene i vores lokalområde

   

  Suleymaan Ahmed er pædagogmedhjælper i Børnehuset Frydenlund, og han er del af Ungerådet. Ungerådet fra Frydenlund vandt prisen som Årets Boligsociale Ildsjæl og modtog både hæder og 5000 kr. for deres store arbejde for at skabe fællesskab, nedbryde fordomme og skabe større tryghed.

  Ungerådet har siden 2016 stået for mange arrangementer om f.eks. valg, velgørenhed og en fodboldcamp.

  Du kan læse mere om ildsjælene i artiklen fra JP Arhus, og du kan genlæse artiklen fra vores eget lokalblad Tråden nr. 7, der også beskriver deres store og vigtige indsats. (Se under "Forældresamarbejde" og "Områdebladet Tråden")

  Stort tillykke til Ungerådet og tak for det store arbejde, I gør!

  17-01-2020
 •  

  LÆSEGLÆDE: 3-6 ÅR

  Et godt talesprog har stor betydning for, hvordan dit barn kommunikerer med andre, udtrykker følelser og tanker og forstår verden. Og uanset hvordan dit barns sprog er, kan du som forælder styrke dit barns sprog og spirende læselyst. Det er godt at læse dagligt med et barn, for det er med til at øge antallet af ord, som barnet kender – og så er det hyggeligt at læse sammen!

  I linket finder du film, der fortæller mere om, hvordan du konkret læser med dit barn.

  Filmen er på dansk, arabisk, engelsk, farsi, somali og tyrkisk. Men der er også pjecer på pashto, polsk, rumænsk og vietnamesisk.

  God læselyst!

  16-12-2019
 •  

  LÆSEGLÆDE – 0-3 ÅR

  Det har stor betydning at have et godt sprog. Og uanset hvordan dit barns sprog er, kan du som forælder styrke dit barns sprog og spirende læselyst – også selv om barnet ikke rigtig taler. Jo tidligere du begynder at læse med dit barn jo bedre.

  I linket finder du en film, der fortæller mere om, hvordan du konkret læser med dit barn. Filmen er fyldt med gode idéer.

  Filmen er på dansk. Men der er også pjecer på engelsk, farsi, pashto, polsk, rumænsk, somalisk, tyrkisk og vietnamesisk.

  God læselyst!

  16-12-2019
 •  

  Kære forældre

   

  I Møllevang samarbejder dagtilbud, skole og klub om at lave et lokalt blad. Her skriver vi om børnenes hverdag. I finder artikler om, hvordan vi hver dag arbejder for at skabe gode rammer, hvor børnene kan trives og udvikle sig - i hver vores afdeling og i samarbejdet på tværs. Tråden er bladets navn - navnet er valgt, fordi den røde tråd er vigtig for både jeres barn og jer som forældre.

   

  God læselyst

   

  04-03-2019