BørneIntra v2.19.1

Skiftende billeder

 

Møllevang består af ni selvstændige afdelinger. Der er seks børnehuse (0-6 år) og tre vuggestuer (0-3 år). I alt sætter vi rammen for hverdagen for ca. 600 børn og familier fra nærområdet.

 

Du kan finde mere om de enkelte afdelinger ved at bruge menuen i venstre side eller ved at klikke på linkene herunder.

 

 

Børnehuset Deruda

Børnehuset Frydenlund

Børnehuset Ovenpå

Væksthuset 8210

Børnehuset Vesterbo

Haven

Vuggestuen Gårdhaven

Vuggestuen Kernehuset

Vuggestuen Vestervang

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  LÆSEGLÆDE: 3-6 ÅR

  Et godt talesprog har stor betydning for, hvordan dit barn kommunikerer med andre, udtrykker følelser og tanker og forstår verden. Og uanset hvordan dit barns sprog er, kan du som forælder styrke dit barns sprog og spirende læselyst. Det er godt at læse dagligt med et barn, for det er med til at øge antallet af ord, som barnet kender – og så er det hyggeligt at læse sammen!

  I linket finder du film, der fortæller mere om, hvordan du konkret læser med dit barn.

  Filmen er på dansk, arabisk, engelsk, farsi, somali og tyrkisk. Men der er også pjecer på pashto, polsk, rumænsk og vietnamesisk.

  God læselyst!

  16-12-2019
 •  

  LÆSEGLÆDE – 0-3 ÅR

  Det har stor betydning at have et godt sprog. Og uanset hvordan dit barns sprog er, kan du som forælder styrke dit barns sprog og spirende læselyst – også selv om barnet ikke rigtig taler. Jo tidligere du begynder at læse med dit barn jo bedre.

  I linket finder du en film, der fortæller mere om, hvordan du konkret læser med dit barn. Filmen er fyldt med gode idéer.

  Filmen er på dansk. Men der er også pjecer på engelsk, farsi, pashto, polsk, rumænsk, somalisk, tyrkisk og vietnamesisk.

  God læselyst!

  16-12-2019