BørneIntra v2.19

Velkommen til Brabrand Dagtilbud

Brabrand Dagtilbud består af 7 afdelinger. Afdelingerne er fordelt på 2 bygninger på Jettesvej lige ved siden af hinanden.

I Væksthuset på Jettesvej 10 ligger 4 afdelinger; Børnehuset Skoven, Børnehuset Stranden, Børnehuset Engen og Børnehuset Bækken.

På Jettesvej 2 ligger DII Unimukken, Natur- og miljøbørnehuset Viben samt gæstehuset for 16 dagplejere i Sødal, Tovshøj og Engdal distrikt.

Skiftende billeder

 

Dagtilbuddet ligger i Gellerup/Brabrand og omegn, med en varierende del af tosprogede børn. Sprogarbejde er derfor en stor del af vores daglige arbejde og vi er desuden kategoriseret til at modtage børn med særlige behov, og har derfor en særlig normering til at varetage denne opgave.

 

Til at tage vare på ca. 270 børns hverdag er vi ca. 85 medarbejdere, af forskelligt køn, med forskellige uddannelser, alder, samt forskellig etnisk oprindelse.

 

Vi håber, at du kan finde de informationer du søger på vores hjemmeside, ellers er du altid velkommen til at kontakte dagtilbuddet eller de pædagogiske ledere i dagtilbuddet.

 

SOMMERFERIEPLAN FOR BRABRAND DAGTILBUD 2019

Seneste nyhed...

Sommeroptog 2019

Farverigt sommeroptog i Brabrand og Tovshøj Dagtilbud

Ca. 700 børn og voksne indtog onsdag formiddag 29. maj både parkeringspladsen ved Gellerup Kirke og Karen Blixen Boulevard for derefter, i 2 samlede flokke, at holde fanen højt med levende musik på et festligt sommeroptog igennem bydelens gader.

Optoget udspringer af en lang tradition i landets dagpleje, der hvert år på den 2. onsdag i maj måned afholder ”Dagplejedag” for at fejre dagplejen. Som en udbygning har både Brabrand og Tovshøj valgt at invitere alle dagtilbuddets børn med i festlighederne.

En stor fest for børnene

Brabrand Dagtilbud startede fra Gellerup Kirke, mens optoget startede på Karen Blixens Boulevard for Tovshøj Dagtilbuds vedkommende. Begge optog blev tæt fulgt af Østjyllands Politi, der sørgede for smil og trafiksikkerhed for de festende børn og voksne.

Det hele afsluttedes med musik, sanglege, madpakker og ikke mindst is på det grønne område ved Emmasvej i Brabrand.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag