BørneIntra v2.19

Velkommen til Brabrand Dagtilbud

Brabrand Dagtilbud består af 7 afdelinger. Afdelingerne er fordelt på 2 bygninger på Jettesvej lige ved siden af hinanden.

I Væksthuset på Jettesvej 10 ligger 4 afdelinger; Børnehuset Skoven, Børnehuset Stranden, Børnehuset Engen og Børnehuset Bækken.

På Jettesvej 2 ligger DII Unimukken, Natur- og miljøbørnehuset Viben samt gæstehuset for 16 dagplejere i Sødal, Tovshøj og Engdal distrikt.

Skiftende billeder

 

Dagtilbuddet ligger i Gellerup/Brabrand og omegn, med en varierende del af tosprogede børn. Sprogarbejde er derfor en stor del af vores daglige arbejde og vi er desuden kategoriseret til at modtage børn med særlige behov, og har derfor en særlig normering til at varetage denne opgave.

 

Til at tage vare på ca. 270 børns hverdag er vi ca. 85 medarbejdere, af forskelligt køn, med forskellige uddannelser, alder, samt forskellig etnisk oprindelse.

 

Vi håber, at du kan finde de informationer du søger på vores hjemmeside, ellers er du altid velkommen til at kontakte dagtilbuddet eller de pædagogiske ledere i dagtilbuddet.

Seneste nyhed...

Nyhedsbrev - September 2018

Kære forældre

 

Hermed nyhedsbrev - September 2018

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Familiegrupper i dagtilbud: Et gratis tilbud til børnefamilier i Aarhus Kommune
  Der er mange måder at være familie på, og som familie kan man komme ind i en negativ spiral, som påvirker barnets trivsel derhjemme eller i daginstitutionen. Familiegruppen er for børnefamilier, som f.eks. ønsker mere trivsel og nærvær i familien eller redskaber til at takle hverdagens udfordringer.


  Familiegrupperne henvender sig til:

  • forældre, der ønsker mere nærvær og kontakt med barnet.
  • forældre, der ønsker redskaber til at takle og forstå barnets behov og udfordringer.
  • forældre, der ønsker at udvikle sine egne evner til at understøtte barnets trivsel og udvikling.
  • forældre, der ønsker at blive bedre til at sætte grænser og være tydelige overfor barnet.

   

  Kontakt jeres daginstitution, hvis familiegruppen kunne være noget for jer, og læs mere om tilbuddet på www.aarhus.dk/familiegrupper

   

  Se filmene, hvor tidligere deltagere fortæller om familiegrupperne her: https://aarhus.dk/borger/pasning-skole-og-uddannelse/tidlige-indsatser/familiegrupper-tilbud-til-familier-med-boern-0-7-aar/#4

  13-09-2018