BørneIntra v2.18

Velkommen til Brabrand Dagtilbud

Brabrand Dagtilbud består af 7 afdelinger. Afdelingerne er fordelt på 2 bygninger på Jettesvej lige ved siden af hinanden.

I Væksthuset på Jettesvej 10 ligger 4 afdelinger; Børnehuset Skoven, Børnehuset Stranden, Børnehuset Engen og Børnehuset Bækken.

På Jettesvej 2 ligger DII Unimukken, Natur- og miljøbørnehuset Viben samt gæstehuset for 16 dagplejere i Sødal, Tovshøj og Engdal distrikt.

Skiftende billeder

 

Dagtilbuddet ligger i Gellerup/Brabrand og omegn, med en varierende del af tosprogede børn. Sprogarbejde er derfor en stor del af vores daglige arbejde og vi er desuden kategoriseret til at modtage børn med særlige behov, og har derfor en særlig normering til at varetage denne opgave.

 

Til at tage vare på ca. 270 børns hverdag er vi ca. 85 medarbejdere, af forskelligt køn, med forskellige uddannelser, alder, samt forskellig etnisk oprindelse.

 

Vi håber, at du kan finde de informationer du søger på vores hjemmeside, ellers er du altid velkommen til at kontakte dagtilbuddet eller de pædagogiske ledere i dagtilbuddet.

Seneste nyhed...

Sommeroptog i Brabrand og Tovshøj Dagtilbud

 

Ca. 600 børn og voksne indtog torsdag formiddag 7. Juni både parkeringspladsen ved Gellerup Kirke og Karen Blixen Boulevard for derefter, i 2 samlede flokke, at holde fanen højt med levende musik på et forrygende sommeroptog igennem bydelens gader, der afsluttedes på det grønne område bag Emmasvej med sanglege, is og hygge.

Optoget udspringer af en lang tradition i landets dagpleje, der hvert år på den 2. onsdag i maj måned afholder ”Dagplejedag”, hvor dagplejen er i centrum. Brabrand og Tovshøj Dagtilbud har dog valgt, at det er en dag, hvor hele dagtilbuddet er i centrum, hvorfor de mønstrede med samtlige afdelinger på denne dejlige solskinsdag i juni.

Brabrand Dagtilbud har afholdt en fest på denne dag for hele dagtilbuddet siden 2006, mens Tovshøj Dagtilbud var med for 2. gang i år.

Jan Grand, dagtilbudsleder i Tovshøj Dagtilbud, så til fra første parket ”Det er jo en helt fantastisk fest for børnene. At samle så mange festglade børn, der ovenikøbet har gjort så meget ud af tøj og udklædning, på en smuk solskinsdag, kan kun blive en fest. Især når det lokale politi også vælger at stille med hele 6 mand stærk til glæde for både børn, trafiksikkerhed og lokalområdet. Til at binde det hele sammen er der selvfølgelig også det flotte mobile musikalske indslag af Århus Friskole. Alt i alt en kæmpe succes og helt sikkert en tradition, som vi vil holde fast i.”

En stor fest for børnene

Brabrand Dagtilbud startede fra Gellerup Kirke, mens optoget startede på Karen Blixens Boulevard for Tovshøj Dagtilbuds vedkommende. Begge optog var hver flot flankeret af 3 betjente fra Østjyllands Politi, der sørgede for at dirigere børnene sikkert igennem trafikken.

De to optog samledes til sidst ved det grønne område ved Emmasvej, hvor Århus Friskole afsluttede optoget med at sørge for sanglege til stor danseglæde for børnene. Mindst lige så stor glæde skabte en lille hjemmelavet isbod, der havde forsyninger nok med til alle børn og voksne.

Som ordet tradition antyder, vil både Brabrand og Tovshøj Dagtilbud deltage i arrangementet igen næste år, hvor man så kun kan håbe, at vejrguderne er i samme strålende humør som tilfældet i torsdags.

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag