BørneIntra v2.16

Velkommen til Brabrand Dagtilbud

Brabrand Dagtilbud består af 6 afdelinger. Afdelingerne er fordelt på 2 bygninger på Jettesvej lige ved siden af hinanden.

I Væksthuset på Jettesvej 10 ligger 4 afdelinger; Børnehuset Skoven, Børnehuset Stranden, Børnehuset Engen og Børnehuset Bækken.

På Jettesvej 2 ligger DII Unimukken, Natur- og miljøbørnehuset Viben samt gæstehuset for 16 dagplejere i Sødal, Tovshøj og Engdal distrikt.

Skiftende billeder

 

Dagtilbuddet ligger i Gellerup/Brabrand og omegn, med en varierende del af tosprogede børn. Sprogarbejde er derfor en stor del af vores daglige arbejde og vi er desuden kategoriseret til at modtage børn med særlige behov, og har derfor en særlig normering til at varetage denne opgave.

 

Til at tage vare på ca. 270 børns hverdag er vi ca. 85 medarbejdere, af forskelligt køn, med forskellige uddannelser, alder, samt forskellig etnisk oprindelse.

 

Vi håber, at du kan finde de informationer du søger på vores hjemmeside, ellers er du altid velkommen til at kontakte dagtilbuddet eller de pædagogiske ledere i dagtilbuddet.

Seneste nyhed...

Sommeroptog I Brabrand og Tovshøj Dagtilbud

  Billede

Et traditionsrigt optog

 

Hvert år på den 2. onsdag i maj måned afholder alle dagplejere i hele landet en traditionsrig ”Dagplejedag”, hvor dagplejen er i centrum. Sådan har det også været i Dagplejen i Brabrand indtil 2006, hvor de blev en del af Brabrand Dagtilbud.

Dagplejen var så begejstret for traditionen, at de fik hele dagtilbuddet med på at fejre sig selv og børnene med et fælles optog igennem gaderne i området med fede samba-rytmer fra Aarhus Friskole og flot følgeskab af Østjyllands Politi. Dette har Brabrand Dagtilbud gjort indtil i år, hvor optoget er blevet endnu større.

I 2016 fusionerede Brabrand, Gellerup og Tovshøj Dagtilbud nemlig til 2 store dagtilbud; Brabrand og Tovshøj Dagtilbud med et stort fællesskab i både tanke og handling. Derfor deltog hele Tovshøj Dagtilbud i festlighederne, så deltagerantallet kom flot over 600 glade børn og voksne.

 

En stor fest for børnene

 

Brabrand Dagtilbud startede fra Gellerup Kirke, mens optoget startede på Karen Blixens Boulevard for Tovshøj Dagtilbuds vedkommende. Begge optog var hver flot flankeret af 2 betjente fra Østjyllands Politi, der sørgede for trafiksikkerhed og masser af imponade fra dagtilbuddenes børn.

De to optog samledes til sidst ved det grønne område ved Emmasvej, hvor Aarhus Friskole sørgede for sanglege til stor glæde for børnene. Mindst lige så stor glæde skabte en lille isbod, der havde forsyninger nok med til alle børn og voksne.

Alt i alt en traditionsrig og glædelig dag for både børn og voksne. Selv vejrguderne fandt tid til at sende solen med på sommeroptog i Brabrand og Tovshøj Dagtilbud.

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag