BørneIntra v2.19

Velkommen til Vuggestuen Nannasvej

Skiftende billeder

 

I Vuggestuen Nannasvej møder I engagerede og imødekommende voksne. I personalegruppen er vi enige om, at vores kerneopgave er at skabe trivsel hos alle børn.

 

Huset er opdelt i tre stuer: Bamse-, Kyllinge- og Ællingestuen. Barnet har sin base på stuen, hvor det får nærvær, tryghed, kontakt og omsorg.

 

Barnet oplever alderssvarende og udviklende udfordringer og aktiviteter på stuen og på tværs af stuerne- med børneyoga, køkkenhold, storbørnsgruppe og sproggruppe. Grupper, som sammensættes med udgangspunkt i barnets alder og/eller behov. Her oplever børnene hinanden og skaber fællesskaber og venskaber- også på tværs af stuerne.

 

Vi kan se, at et barn trives, når det udviser glæde, udvikler sine potentialer, udforsker verden og udviser nysgerrighed, tillid og tryghed.

 

I jeres første tid i Vuggestuen tager vi i særlig grad udgangspunkt i barnets individuelle rytme og behov i et tæt samarbejde med jer forældre. Barnet lærer huset at kende i sit eget tempo og opbygger med tiden tryghed til alle voksne i hele huset.

 

Seneste nyhed...

klar til børnehave?

skal dit barn snart starte i børnehave?

Så skal du huske at skrive barnet op til en børnehaveplads. Du skal opskrive dit barn via digital pladsanvisning senest 2 måneder og 1 dag før dit barn skal bruge pladsen.

Eksempel: Skal du bruge plads den 1. april, så skal ansøgningen sendes senest den 31. januar. Skal pladsen bruges  den 16. april er det også senest den 31. januar.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag