BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Vuggestuen Nannasvej

Skiftende billeder

 

I Vuggestuen Nannasvej møder I engagerede og imødekommende voksne. I personalegruppen er vi enige om, at vores kerneopgave er at skabe trivsel hos alle børn.

 

Huset er opdelt i tre stuer: Bamse-, Kyllinge- og Ællingestuen. Barnet har sin base på stuen, hvor det får nærvær, tryghed, kontakt og omsorg.

 

Barnet oplever alderssvarende og udviklende udfordringer og aktiviteter på stuen  Vi sammensætter små grupper med udgangspunkt i barnets alder og/eller behov. Her oplever børnene hinanden og skaber fællesskaber og venskaber (når det ikke er coronatid foregår dette også på tværs af stuerne).

 

Vi kan se, at et barn trives, når det udviser glæde, udvikler sine potentialer, udforsker verden og udviser nysgerrighed, tillid og tryghed.

 

I jeres første tid i Vuggestuen tager vi i særlig grad udgangspunkt i barnets individuelle rytme og behov i et tæt samarbejde med jer forældre. Barnet lærer huset at kende i sit eget tempo og opbygger med tiden tryghed til alle voksne i hele huset.

 

Vi har frokostordning, hvor der hver dag serveres frisklavet, sund, ernæringsrigtig og velduftende økologisk mad.

Der er en forældrebetalt- og organiseret økologisk frugt- og brødordning. Dette betyder i praksis, at forældrene indbetaler et beløb til frugt, som bliver leveret i vuggestuen. Desuden skiftes forældrene til at have brød med til alle børn til formiddags- og eftermiddagsmad.

Seneste nyhed...

Rundvisning på Nannasvej!

Pga covid-19 er det i øjeblikket ikke muligt at få rundvisning i Vuggestuen Nannasvej.

Kun forældre, som har sagt ja til plads i vuggestuen må komme indenfor.

Hvis I har spørgsmål vedrørende vuggestuen- fordi I har fået tilbudt en plads, eller overvejer at skrive jeres barn op til en plads hos os, er I meget velkomne til at henvende jer til mig på tlf. 4187 4307 eller mail: tjons@aarhus.dk.

Vh Trine Jønsson, pædagogisk leder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kostfaglig eneansvarlig med medhjælpertimer søges til Vuggestuen Nannasvej, Gl. Åby Dagtilbud

   

  Om jobbet:

  Vuggestuen Nannasvej i Åbyhøj søger kostfaglig eneansvarlig pr. 1.5.2021. Stillingen er på 30 timer, som består af 23 t/u i køkkenet og 7 t/u som pædagogmedhjælper i huset. Der vil være overlevering, hvor vores køkkenleder sætter dig ind i opgaverne inden hun stopper.

  Der skal laves frokost til 39 vuggestuebørn. Vi har forældreorganiseret brød og frugtordning til formiddags-/eftermiddagsmad.

  Ansøgningsfrist: 23.3.2021

   

  Din profil:

  Vi søger en køkkenleder, som kan lave spændende, varieret og sund pescetarisk mad, der smager godt og ser indbydende ud.

  Du skal være fagligt velfunderet inden for dit fagområde og have lyst til at arbejde med vuggestuebørn. Både fordi stillingen indeholder faste timer som medhjælper ved børnene, men også fordi vi gerne vil involvere børnene i madlavningen.

   

  Desuden er det vigtigt for os, at du

  • Har gode kommunikations- og samarbejdsevner og godt humør. Både i forhold dine kolleger i huset, børn og forældre og i forhold til dagtilbuddets øvrige kostansvarlige.
  • Er uddannet inden for kost og ernæring.
  • Er ansvarlig for økonomi, hygiejne og egenkontrol.
  • Kan lave spændende mad målrettet små børns udviklings- og ernæringsmæssige behov, som lever op til de officielle kostråd og Aarhus Kommunes kostpolitik.
  • Er kreativ, iderig og kan udnytte rester og årstidernes råvarer af hensyn til smag, økonomi og bæredygtighed.
  • Kan trives med den ”alene-tid” der er i køkkenet og med de praktiske opgaver, bl.a. opvask, der følger med.
  • Er fortrolig med IT, da madplanerne kommunikeres til forældrene via Børneintra (snart AULA) og varebestilling foregår elektronisk.
  • Har lyst til at deltage engageret i det pædagogiske arbejde i huset- i dine pædagogmedhjælpertimer og på personalemøder.

    

  Derfor skal du vælge os:

  I Vuggestuen Nannasvej vil du møde en engageret flok ansatte, der møder glade op på arbejde og kommer med nye ideer og initiativer med udgangspunkt i høj faglighed. Vi kan lide at arbejde sammen og ser humor som en vigtig del af vores hverdag. Vi arbejder med det gode arbejdsmiljø for øje og lægger vægt på åben kommunikation, dialog og samarbejde.

  Kosten er overvejende økologisk (vi har øko-guldmærke) og består af varme middagsretter og en dag om ugen rugbrød med pålæg. Vi spiser frokost kl 10.45- der serveres vegetariske retter og fisk. Vi tilstræber, at begrænse anvendelsen af forarbejdede produkter, så en stor del af maden er lavet ”fra bunden”.

  Der er i huset et stort ønske om sammenhæng mellem køkken og det øvrige hus.

  Vi kan lide at lave mad over bål og er med på nye tiltag og initiativer fra køkkenet!

   

  Om os:

  Vuggestuen Nannasvej er beliggende i Åbyhøj. Vi er en del af Gl. Åby Dagtilbud, som består af tre vuggestueafdelinger, en børnehave, Dagplejen Åby samt tre Integrerede Institutioner.

  I vuggestuen Nannasvej er 39 børn fordelt på tre stuer; men vi ser os selv som ét hus, hvor vi hjælper hinanden.

  Vi arbejder efter at finde de nærværende stunder med børnene i større eller mindre grupper. Vores hverdag er præget af tydelige strukturer fra stort til småt - men med mulighed for at være impulsive og spontant gribe børnenes udtryk for, hvad de har behov for. I personalegruppen er vi enige om, at vores kerneopgave er at skabe trivsel hos alle børn.

  Vi øver os i at arbejde systematisk og datainformeret med det formål at udvikle og forbedre vores pædagogiske praksis. Vi tager udgangspunkt i det enkelte barn og børnegruppens behov og finder gennem refleksion og sparring frem til hvilke små justeringer der er nødvendige i vores læringsmiljø.

  05-03-2021