BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Vuggestuen Nannasvej

Skiftende billeder

 

I Vuggestuen Nannasvej møder I engagerede og imødekommende voksne. I personalegruppen er vi enige om, at vores kerneopgave er at skabe trivsel hos alle børn.

 

Huset er opdelt i tre stuer: Bamse-, Kyllinge- og Ællingestuen. Barnet har sin base på stuen, hvor det får nærvær, tryghed, kontakt og omsorg.

 

Barnet oplever alderssvarende og udviklende udfordringer og aktiviteter på stuen  Vi sammensætter små grupper med udgangspunkt i barnets alder og/eller behov. Her oplever børnene hinanden og skaber fællesskaber og venskaber (når det ikke er coronatid foregår dette også på tværs af stuerne).

 

Vi kan se, at et barn trives, når det udviser glæde, udvikler sine potentialer, udforsker verden og udviser nysgerrighed, tillid og tryghed.

 

I jeres første tid i Vuggestuen tager vi i særlig grad udgangspunkt i barnets individuelle rytme og behov i et tæt samarbejde med jer forældre. Barnet lærer huset at kende i sit eget tempo og opbygger med tiden tryghed til alle voksne i hele huset.

 

Vi har frokostordning, hvor der hver dag serveres frisklavet, sund, ernæringsrigtig og velduftende økologisk mad.

Der er en forældrebetalt- og organiseret økologisk frugt- og brødordning. Dette betyder i praksis, at forældrene indbetaler et beløb til frugt, som bliver leveret i vuggestuen. Desuden skiftes forældrene til at have brød med til alle børn til formiddags- og eftermiddagsmad.

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag