BørneIntra v2.19

Velkommen til Vuggestuen Nannasvej

Skiftende billeder

 

I Vuggestuen Nannasvej møder I engagerede og imødekommende voksne. I personalegruppen er vi enige om, at vores kerneopgave er at skabe trivsel hos alle børn.

 

Huset er opdelt i tre stuer: Bamse-, Kyllinge- og Ællingestuen. Barnet har sin base på stuen, hvor det får nærvær, tryghed, kontakt og omsorg.

 

Barnet oplever alderssvarende og udviklende udfordringer og aktiviteter på stuen og på tværs af stuerne- med børneyoga, køkkenhold, storbørnsgruppe og sproggruppe. Grupper, som sammensættes med udgangspunkt i barnets alder og/eller behov. Her oplever børnene hinanden og skaber fællesskaber og venskaber- også på tværs af stuerne.

 

Vi kan se, at et barn trives, når det udviser glæde, udvikler sine potentialer, udforsker verden og udviser nysgerrighed, tillid og tryghed.

 

I jeres første tid i Vuggestuen tager vi i særlig grad udgangspunkt i barnets individuelle rytme og behov i et tæt samarbejde med jer forældre. Barnet lærer huset at kende i sit eget tempo og opbygger med tiden tryghed til alle voksne i hele huset.

 

Seneste nyhed...

Rundvisning i Vuggestuen Nannasvej!

Der er som udgangspunkt rundvisning for nye forældre den første fredag i hver måned kl. 10.00.

Send en mail til pædagogisk leder Trine Jønsson: tjons@aarhus.dk for at aftale nærmere.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag