BørneIntra v2.17

Velkommen til Vuggestuen Lærkebo

Skiftende billeder

Velkommen til Vuggestuen Lærkebo. Vi er en del af Skejby Vorrevang Dagtilbud, der i alt består af syv afdelinger.

I er velkomne til at ringe og aftale en tid, hvis I er interesserede i at komme og se vuggestuen og høre mere om os. I kan desuden læse mere om vuggestuen her på hjemmesiden via menuen til venstre.

Seneste nyhed...

Børne- og ungepolitikken: Alle børn skal blive så dygtige som de kan

  Billede

I Aarhus Kommune arbejder vi for, at alle børn og unge udvikler sig til:

 • Glade, sunde børn og unge med selvværd.
 • Personligt robuste, livsduelige og kreative børn og unge, der bliver så dygtige, som de kan og er rustede til at møde fremtidens udfordringer.
 • Børn og unge, der oplever medborgerskab og bruger det.
 • Børn og unge, der deltager i og inkluderer hinanden i fællesskaber.
 • Børn og unge med globalt udsyn og lokal indsigt.

 

Det er visionen i Aarhus Kommunes Børne- og ungepolitik. Politikken er det fælles værdigrundlag og grundlaget for en sammenhængende indsats for alle børn og unge i Aarhus.

Politikken er ikke en færdig opskrift, men den overordnede værdimæssige ramme. Den skal derfor også inspirere til en dialog om, hvordan vi fortsat udvikler fælles værdier, mål og indsatser. Politikken er ambitiøs på alle børns og unges vegne og kommet til verden som et fælles projekt mellem mange forskellige aktører. Målet med politikken er for eksempel, at børnene og de unge tænkes med, hver gang kommunen udarbejder politikker, strategier og handleplaner.

 

Med børne- og ungepolitikken ønsker byrådet at sende en invitation til bysamfundet og dermed til alle de vigtige aktører i børnenes og de unges liv: ”Jeres bidrag er afgørende for at realisere visionen for børn og unge i Aarhus Kommune.”

 

I kan læse meget mere i Børne- og ungepolitikken fra Aarhus Kommune.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Overblik over moduler og takster

   

  Aarhus Kommunes hjemmeside kan I finde overblikket over forskellige moduler, takster for pasningsordninger og muligheder for at kontakte Pladsanvisningen.

   

  11-07-2017
 •  Opslagstavleikon

  Vorrebladet – Fælles blad fra Vorrevangskolen og dagtilbuddet

   

  Vores pædagogiske arbejde handler om at ruste børnene bedst muligt til resten af livet. Børnenes parathed til at tage skridtet ind i skoletiden kræver et tæt samarbejde mellem dagtilbud og skole, ligesom dette samarbejde er en vigtig brik i at skabe sammenhæng i et 0-18-års perspektiv.

  Ud over vores børnehavers løbende samspil med Vorrevangskolen, og at vores dagtilbudskontor har hjemme på Vorrevangskolen, kan vi som et meget håndgribeligt eksempel på vores samarbejde med Vorrevangskolen nævne Vorrebladet. Det er et halvårligt blad, der bliver til i samarbejde mellem dagtilbuddet og skolen. Her bliver en masse dejlige indspil fra årets gang bundet sammen i et fælles tema.

   

  I kan finde Vorrebladet på Vorrevangskolens hjemmeside.

  11-07-2017
 •  Opslagstavleikon

  Viser vej til mere viden

   

  Med vores hjemmeside kan du finde vej til endnu mere viden.

   

  Ude i menuen til venstre, under ”Links”, har vi samlet en stribe genveje til yderligere oplysninger.

  Her kan du blandt andet finde en genvej til Pladsanvisningen, hvor du kan læse mere om, hvordan du søger plads i en af vores afdelinger – og du kan finde informationer om, hvad de forskellige typer pladser koster. Du finder også links til Vorrevangskolen, Tandplejen, Sundhedsplejen mm.

   

  Så gå endelig på opdagelse på vores hjemmeside.

  11-07-2017
 •  Opslagstavleikon

  I må gerne besøge os, inden I får plads

   

  Via vores hjemmeside og i velkomstpjecen fra Skejby Vorrevang Dagtilbud kan I se, hvordan I søger plads hos os. I er også velkomne til at besøge vores afdelinger, inden I søger plads. I skal blot ringe og aftale en tid med afdelingens pædagogiske leder.

   

  24-07-2017