BørneIntra v2.16

Velkommen til Vuggestuen Lærkebo

Skiftende billeder

Velkommen til Vuggestuen Lærkebo. Vi er en del af Skejby Vorrevang Dagtilbud, der i alt består af syv afdelinger.

I er velkomne til at ringe og aftale en tid, hvis I er interesserede i at komme og se vuggestuen og høre mere om os. I kan desuden læse mere om vuggestuen her på hjemmesiden via menuen til venstre.

Seneste nyhed...

Kvalitet for børn og unge

  Billede

Skejby Vorrevang Dagtilbud, der i alt består af syv afdelinger, er en del af Aarhus Kommune, Børn og Unge. Her samler man blandt meget andet op på dagtilbuddenes, skolernes og klubbernes kvalitetsrapporter og undersøgelser af forældrenes tilfredshed.

 

Med afsæt i børn- og ungepolitikken og på baggrund af den seneste samlede kvalitetsrapport for hele kommunens dagtilbud, skoler og klubber har byrådet vedtaget fire mål, der tilsammen udtrykker, hvad vi i Aarhus Kommune forstår ved kvalitet for byens børn og unge.
 

De fire mål handler om børnenes læring og udvikling, deres sundhed og trivsel, de fællesskaber børnene indgår i og bidrager til – og det vigtige samarbejde med forældrene om i fællesskab at støtte børnenes udvikling. De fire effektmål er vores fælles pejlemærker, som vi styrer efter i hele organisationen og i arbejdet med alle 0-18-årige.

 

I kan læse mere på ”Kvalitet for børn og unge”, der er en del af Aarhus Kommunes hjemmeside.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Overblik over moduler og takster

   

  Aarhus Kommunes hjemmeside kan I finde overblikket over forskellige moduler, takster for pasningsordninger og muligheder for at kontakte Pladsanvisningen.

   

  11-07-2017
 •  Opslagstavleikon

  Vorrebladet – Fælles blad fra Vorrevangskolen og dagtilbuddet

   

  Vores pædagogiske arbejde handler om at ruste børnene bedst muligt til resten af livet. Børnenes parathed til at tage skridtet ind i skoletiden kræver et tæt samarbejde mellem dagtilbud og skole, ligesom dette samarbejde er en vigtig brik i at skabe sammenhæng i et 0-18-års perspektiv.

  Ud over vores børnehavers løbende samspil med Vorrevangskolen, og at vores dagtilbudskontor har hjemme på Vorrevangskolen, kan vi som et meget håndgribeligt eksempel på vores samarbejde med Vorrevangskolen nævne Vorrebladet. Det er et halvårligt blad, der bliver til i samarbejde mellem dagtilbuddet og skolen. Her bliver en masse dejlige indspil fra årets gang bundet sammen i et fælles tema.

   

  I kan finde Vorrebladet på Vorrevangskolens hjemmeside.

  11-07-2017
 •  Opslagstavleikon

  Viser vej til mere viden

   

  Med vores hjemmeside kan du finde vej til endnu mere viden.

   

  Ude i menuen til venstre, under ”Links”, har vi samlet en stribe genveje til yderligere oplysninger.

  Her kan du blandt andet finde en genvej til Pladsanvisningen, hvor du kan læse mere om, hvordan du søger plads i en af vores afdelinger – og du kan finde informationer om, hvad de forskellige typer pladser koster. Du finder også links til Vorrevangskolen, Tandplejen, Sundhedsplejen mm.

   

  Så gå endelig på opdagelse på vores hjemmeside.

  11-07-2017
 •  Opslagstavleikon

  I må gerne besøge os, inden I får plads

   

  Via vores hjemmeside og i velkomstpjecen fra Skejby Vorrevang Dagtilbud kan I se, hvordan I søger plads hos os. I er også velkomne til at besøge vores afdelinger, inden I søger plads. I skal blot ringe og aftale en tid med afdelingens pædagogiske leder.

   

  24-07-2017