BørneIntra v2.14

Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej

 Billede

Vuggestuen Heimdalsvej har eksisteret siden 1988. Vi er en lille vuggestue, som ligger på en villavej i Åbyhøj. Selve huset er en hyggelig gammel villa i 2 plan. Vi har plads til 26 børn fordelt på 2 stuer, med 13 børn på hver stue. Der er en stue på hver etage, blå stue øverst og rød stue nederst.

 

Vi har en hyggelig legeplads, som vi bruger flittigt. Her er legehus, gynge, bakke, rutchebane, sandkasse og god plads til at køre på scooter.

 

I vores køkken, har vi ansat Linda som er uddannet i kost og ernæring, og vi servere hver dag et sundt og ernæringsrigtigt frokostmåltid for børnene.

 

For os er det vigtigt med et godt forældresamarbejde, og vi lægger stor vægt på tryghed, nærvær, åbenhed, engagement og ikke mindst høj faglighed hos personalet.

Seneste nyhed...

Nyhedsbrev

Kære Alle.

Så er vi alle ved, at være tilbage i vuggestuen igen efter ferien. Jeg håber i alle har nydt sommeren, sammen med jeres skønne børn. jeg kan se at der er sket meget med børnene henover sommeren, de er alle vokset både på den ene og på den anden måde.

Jeg er tilbage i vuggestuen igen, hvilket jeg nyder rigtig meget. Det var spændende og udfordrende at være pædagogisk leder af 3 institutioner, men det er dejligt at være tilbage i eget hus igen :-)

Hen over sommeren har vi sendt en del børn i børnehave, og der er derfor startet mange nye børn og forældre både før og efter sommerferien, så derfor velkommen til: Anker, Karen, Elias, Johannes og  Nathaniel fra blå stue og Luca fra rød stue, jeg håber både børn og forældre falder godt til her hos os. Derudover har vi også sagt velkommen til Oliver, vores nye medhjælper på blå stue.

I dag har Rikke sidste dag på blå stue, Rikke har valgt at hun vil læse videre og hun skal nu være studerende igen, i stedet for Rikke har vi ansat Mie, som har været pædagog i Solsikken i mange år, Mie starter den 1/9.

En del af vores faste vikarstab er startet på studie, så i øjeblikket kører vi nye vikarer ind, der vil derfor være nye ansigter i vuggestuen.

Vi havde personalemøde i tirsdags og her havde vi inviteret Bente, som er dagtilbuddets marte meo teraupeut. Vi starter et marte meo forløb op sammen med Bente, hvor vi i de næste 5 uger skal øve de 5 marte meo principper, vi skal øve et princip om ugen indtil vi har været alle principper igennem, derefter skal alle i personalegruppen lave en marte meo film, som derefter bliver analyseret af Bente ud fra marte meo metodens principper, til sidst slutter vi forløbet af med at se og gennemgå hinandens film sammen med Bente på et personalemøde. Ugens øve princip bliver hængt op i vuggestuen, så i som forældre kan se, hvilket princip vi har fokus på, hvis i har lyst kan i jo ligeledes øve ugens princip derhjemme.

På forældremødet den 26/9 kommer Bente og holder oplæg om marte meo metoden. Så husk forældremøde og forældrerådsvalg den 26/9 kl. 18.30 - 21.00, og overvej gerne om i ikke vil i forældrerådet:-)

Brødordningen i vuggestuen fungerere ikke altid særlig godt, der er stadig nogle af jer, der glemmer når i skal have brød med. Vi snakkede om ordningen på personalemødet og vi har besluttet at give den en sidste chance! Det er vigtigt at i husker at tage brød med når det er jeres tur, hvis jeres barn holder fri eller er syg er det jeres ansvar at få byttet med en anden forældre. Jeg vil minde jer om, at det ikke er vores ansvar, at sørge for eftermiddagsmad til børnene, det er jeres ansvar som forældre.

Det var alt for denne gang :-)

Mange hilsner fra Karina.

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag