BørneIntra v2.16

Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej

Billede

Vuggestuen Heimdalsvej har eksisteret siden 1988. Vi er en lille vuggestue, som ligger på en villavej i Åbyhøj. Selve huset er en hyggelig gammel villa i 2 plan. Vi har plads til 26 børn fordelt på 2 stuer, med 13 børn på hver stue. Der er en stue på hver etage, blå stue øverst og rød stue nederst.

 

Vi har en hyggelig legeplads, som vi bruger flittigt. Her er legehus, gynge, bakke, rutchebane, sandkasse og god plads til at køre på scooter.

 

I vores køkken, har vi ansat Linda som er uddannet i kost og ernæring, og vi servere hver dag et sundt og ernæringsrigtigt frokostmåltid for børnene.

 

For os er det vigtigt med et godt forældresamarbejde, og vi lægger stor vægt på tryghed, nærvær, åbenhed, engagement og ikke mindst høj faglighed hos personalet.

Seneste nyhed...

Nyt fra Heimdalsvej

Kære børn og forældre.

Lidt nyt her fra Heimdalsvej, hvor sommeren så småt har gjort sit indtog. Husk i den anledning, at smøre jeres barn ind i solcreme om morgenen, så smører vi efter middagslur. Tjek gerne op på børnenes kasser  og garderobe - sørg for, at indholdet passer til vejret og årstiden.

Legepladsen

Der er gang i rigtig mange ting på legepladsen hver eneste dag. Her øver vi bl.a. motorik, hvor der løbes forlæns og baglæns, der leges "rullepølser" ned ad bakken, de mindste øver sig så småt i at komme op på en scooter og få fart på. Der holdes "diskotek", hvor børnene danser til børnesange på anlægget. Derudover leger vi sanglege med fagter og bl.a. "høns og haner" (vuggestueudgaven af "alle min kyllinger...") er utrolig populær.

 Robusthed 

I vuggestuen arbejdes der med robusthed, hvor temaet lige nu er REGULERING. Det vil sige, at børnene øver sig i, at vente på tur, holde igen med impulser og kan udsætte behov. Her øver vi f. eks. hvor længe kan barnet vente med at ødelægge sæbeboblen, smadre den nybyggede sandkage, vælte tårnet af klodser,  skiftes til at åbne lågerne i bøgerne og lign. Der vil komme lege op i den forbindelse, som I med fordel vil kunne lege derhjemme også. Eksempler på leg vil hænge til højre for køkkendøren.

Nye børn

Vi har lige sagt farvel til Gurry (rød stue). Istedet er Karl Aksel startet. På blå stue siger vi farvel til Gro (15/6) og Wilfred (1/7): i stedet er Yamato startet og til den 1/7 starter Asger.

Ture

Vi har booket bussen flere gange i den kommende tid, hvor vi vil tage på ture til Sølyst bl.a. Der vil også være småture i lokalområdet. Den 28.06 kommer Tim (Elias far) forbi kl. 9.30 og viser sin seje politibil frem. Det skal nok tage kegler!

Personale

Line har fået en fast stilling i en anden vuggestue, og stopper derfor lidt før tid i sit vikariat her på Heimdalsvej. Vi kommer til at savne Line, men er glade på hendes vegne, over udsigt til en fast stilling. Line har sidste dag den 29.06. Kom gerne og drik en kop kaffe på legepladsen og få sagt ordentligt farvel til Line.

Sæt allerede nu X i kalenderen den 26.08, hvor vi holder arbejdslørdag kl. 8.00-12.00. Her skal vi gøre klar til, at vores nye legehus kommer i starten af september. Der bliver derfor brug for nogle stærke mænd/kvinder til at løfte det gamle legehus væk. Den 07.09. holdes der forældremøde/forældrerådsvalg.

Pædagogisk leder

Ansættelsesprocessen i fht. at finde den rigtige pædagogiske leder for Heimdalsvej er i fuld gang, og der er derfor endnu intet navn at melde ud. Vi regner med, at vedkommende vil skulle starte ca. 15.08 - 01.09.

 

Med ønsket om en varm og solrig sommer til alle.

Personalet på Heimdalsvej

 

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag