BørneIntra v2.15

Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej

 Billede

Vuggestuen Heimdalsvej har eksisteret siden 1988. Vi er en lille vuggestue, som ligger på en villavej i Åbyhøj. Selve huset er en hyggelig gammel villa i 2 plan. Vi har plads til 26 børn fordelt på 2 stuer, med 13 børn på hver stue. Der er en stue på hver etage, blå stue øverst og rød stue nederst.

 

Vi har en hyggelig legeplads, som vi bruger flittigt. Her er legehus, gynge, bakke, rutchebane, sandkasse og god plads til at køre på scooter.

 

I vores køkken, har vi ansat Linda som er uddannet i kost og ernæring, og vi servere hver dag et sundt og ernæringsrigtigt frokostmåltid for børnene.

 

For os er det vigtigt med et godt forældresamarbejde, og vi lægger stor vægt på tryghed, nærvær, åbenhed, engagement og ikke mindst høj faglighed hos personalet.

Seneste nyhed...

Nyhedsbrev.

Kære alle.

Så er det igen blevet tid til lidt nyt her fra vuggestuen.

Vi nyder den lune sensommer, og er så meget som det er muligt ude på legepladsen, noget både børn og voksne nyder. Det er dejligt at være ude, hvor der er højt til loftet.

De nye børn vi fik henover sommeren trives og er begyndt at vænne sig til vuggestuelivet, og de store børn er søde og omsorgsfulde, der bliver aèt og uddelt mange knus :-) I mandags startede Joud på rød stue, så velkommen til Joud og familie.

På personalesiden er der igen ro på og Mie er kommet godt i gang på Blå stue, dejligt igen at have en fuldtallig personalegruppe. Vi har fået nogle gode vikarer, som hjælper os, når vi har brug for hjælp i hverdagen, det betyder meget at vi har nogle gode faste vikarer vi kan trække på når vi har brug for det. Marianne skal opereres i benet og er derfor fra fredag den 23/9 sygemeldt i 14 dage, hendes timer vil hovedsagligt blive dækket ind af Nanna.

Husk at melde jer til forældremødet/forældrerådsvalget mandag den 26/9 kl. 18:30 - 21:00 her i vuggestuen, opslaget hænger på døren ind til blå stue,

Det var alt for denne gang.

Mange hilsner fra

Karina og personalet.

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag