BørneIntra v2.12

Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej

 Billede

Vuggestuen Heimdalsvej har eksisteret siden 1988. Vi er en lille vuggestue, som ligger på en villavej i Åbyhøj. Selve huset er en hyggelig gammel villa i 2 plan. Vi har plads til 26 børn fordelt på 2 stuer, med 13 børn på hver stue. Der er en stue på hver etage, blå stue øverst og rød stue nederst.

 

Vi har en hyggelig legeplads, som vi bruger flittigt. Her er legehus, gynge, bakke, rutchebane, sandkasse og god plads til at køre på scooter.

 

I vores køkken, har vi ansat Linda som er uddannet i kost og ernæring, og vi servere hver dag et sundt og ernæringsrigtigt frokostmåltid for børnene.

 

For os er det vigtigt med et godt forældresamarbejde, og vi lægger stor vægt på tryghed, nærvær, åbenhed, engagement og ikke mindst høj faglighed hos personalet.

Seneste nyhed...

Nyhedsbrev november 2015.

November 2015.

 

Kære alle forældre.

 

Så er det igen tid til lidt nyt fra vuggestuen.

 

Vi nyder stadig det milde efterår, og vi bruger stadig mange timer på legepladsen. Her bliver der leget i sandkassen, løbet på bakken, gynget og kastet med blade.

Der bliver snakket om efteråret og bladene bliver tørret og lavet til ugler og efterårs billeder.

 

Den 26/10 havde personalet oprydnings aften i vuggestuen, her fik vi ryddet godt op i gemmerne, hvilket var tiltrængtJ

Thomas vores studerende på blå stue er i udenlands praktik i Portugal i november måned, vi glæder os til, at han kommer tilbage igen i december.

Keshia er startet som pædagog studerende på rød stue, Keshia skal være på rød stue i 7 uger.

Maria på rød stue, er blevet sygemeldt pga. graviditets gener. Vi ved endnu ikke om det er hele graviditeten Maria skal være sygemeldt. Jeg er i fuld gang med, at finde en permanent vikar løsning for Maria, indtil da vil Liv være vikar.

 

I fredags sagde vi farvel til 5 børn, som nu var klar til børnehave. I mandags sagde vi goddag og velkommen Madeline og Elena på blå stue, og goddag og velkommen til Yarin og Anker på rød stue. Jeg har endnu ikke fået hilst på alle nye forældre og børn, da jeg har været en del væk fra vuggestuen i denne uge, men jeg glæder mig til, at hilse på jer alle.

 

Om ikke længe starter vi op med de aktivitetsgrupper, vi har valgt at have her i efterårs og vinterperioden.

Grupperne i år bliver følgende:

 • Krop og bevægelse.
 • Sprog.
 • Natur.
 • Social kompetence.
 • Tur dag

Grupperne er valgt ud fra de temaer vi pædagogisk og fagligt, syntes det er vigtig at have fokus på.

Der bliver hængt en seddel op, så i alle kan se hvilke børn, der er i de forskellige aktivitets grupper.

 

Mange hilsner fra Karina Pædagogisk leder.

Opslagstavle...

 •  

  Vi er stolte over og glade for, at kunne fortælle, at vi har fået tildelt Fødevarestyrelsens økologiske sølvmærke, dette betyder at vores økologiprocent ligger på imellem 60 og 90 % Vores økologiprocent ligger dog ofte højere end de 90%, som regel ligger økologiprocenten på 95%. 

  Skrevet af: Karina Hyge Andersen d. 18-11-2015
 •  

  Datoer for kaffeeftermiddage.

  Skrevet af: Karina Hyge Andersen d. 29-10-2015