BørneIntra v2.13

Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej

 Billede

Vuggestuen Heimdalsvej har eksisteret siden 1988. Vi er en lille vuggestue, som ligger på en villavej i Åbyhøj. Selve huset er en hyggelig gammel villa i 2 plan. Vi har plads til 26 børn fordelt på 2 stuer, med 13 børn på hver stue. Der er en stue på hver etage, blå stue øverst og rød stue nederst.

 

Vi har en hyggelig legeplads, som vi bruger flittigt. Her er legehus, gynge, bakke, rutchebane, sandkasse og god plads til at køre på scooter.

 

I vores køkken, har vi ansat Linda som er uddannet i kost og ernæring, og vi servere hver dag et sundt og ernæringsrigtigt frokostmåltid for børnene.

 

For os er det vigtigt med et godt forældresamarbejde, og vi lægger stor vægt på tryghed, nærvær, åbenhed, engagement og ikke mindst høj faglighed hos personalet.

Seneste nyhed...

Januar 2016

Kære alle.

Allerførst velkommen tilbage i vuggestuen, efter en lang juleferie.

Jeg håber i alle nød ferien og kom godt ind i det nye år.

Her i vuggestuen havde vi en hyggelig december, med besøg på sølyst, besøg i den gamle by og sidst med ikke mindst var vi også i Åbyhøj kirke. I vuggestuen hyggede vi os med at åbne pakker, lave julegaver, synge julesange og bage perbernødder.

Nu er julen ovre og vi går igen i gang med vores ugentlige aktiviteter, som er krop og bevægelse, sproggruppen og naturgruppen. Selvom julen er hyggelig, er det nu også dejligt med lidt hverdag igen.

Her i det nye år siger vi på rød stue goddag og velkommen til Lucas (starter 4/1) og Storm (starter 16/1) og på Blå stue siger vi goddag og velkommen til Aisha (starter 11/1) og Freja (starter den 1/2), deudover siger vi farvel til Falke på blå stue den 15/1, da han skal starte i børnehave.

Linda holder lang juleferie på Island, og kommer først tilbage igen den 13/1, indtil da er vi så heldige, at Sidsel laver mad til os.

Vi skal  inden for de næste par måneder have ansat en pædagog til rød stue i Marias vikariat, indtil da vil Liv og Touba være vikar på rød stue.

Det var lige lidt praktiske oplysninger herfra mig.

Mange hilsner fra

Karina

pædagogisk leder.

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag