BørneIntra v2.9

Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej

 

Vuggestuen Heimdalsvej har eksisteret siden 1988. Vi er en lille vuggestue, som ligger på en villavej i Åbyhøj. Selve huset er en hyggelig gammel villa i 2 plan. Vi har plads til 26 børn fordelt på 2 stuer, med 13 børn på hver stue. Der er en stue på hver etage, blå stue øverst og rød stue nederst.

 

Vi har en hyggelig legeplads, som vi bruger flittigt. Her er legehus, gynge, bakke, rutchebane, sandkasse og god plads til at køre på scooter.

 

I vores køkken, har vi ansat Linda som er uddannet i kost og ernæring, og vi servere hver dag et sundt og ernæringsrigtigt frokostmåltid for børnene.

 

For os er det vigtigt med et godt forældresamarbejde, og vi lægger stor vægt på tryghed, nærvær, åbenhed, engagement og ikke mindst høj faglighed hos personalet.

Seneste nyhed...

Byggeri.

Her i vuggestuen, er vi ved at få bygget en ny liggehal til barnevogne. Liggehallen bliver i 2 etager, så hver stue får sin egen liggehal. Fra øverste etage af liggehallen kommer der til at gå en græs rampe ned på legepladsen, som børnene kan bruge til at rulle og trille på, og kælke på om vinteren. Vi forventer at byggeriet er færdig midt i uge 40.

Både børn og voksne følger spændt med i byggeriet, og stort set alle børn her hos os kan nu sige gravko!

Derudover skal vi indendøre have lavet en madelevator. Vores køkken ligger på øverste etage, så for at vi ikke skal bærer varm mad op og ned af trapperne, får vi lavet en madelevator så maden via den, kan komme ned på nederste etage.

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag