BørneIntra v2.15

Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej

 Billede

Vuggestuen Heimdalsvej har eksisteret siden 1988. Vi er en lille vuggestue, som ligger på en villavej i Åbyhøj. Selve huset er en hyggelig gammel villa i 2 plan. Vi har plads til 26 børn fordelt på 2 stuer, med 13 børn på hver stue. Der er en stue på hver etage, blå stue øverst og rød stue nederst.

 

Vi har en hyggelig legeplads, som vi bruger flittigt. Her er legehus, gynge, bakke, rutchebane, sandkasse og god plads til at køre på scooter.

 

I vores køkken, har vi ansat Linda som er uddannet i kost og ernæring, og vi servere hver dag et sundt og ernæringsrigtigt frokostmåltid for børnene.

 

For os er det vigtigt med et godt forældresamarbejde, og vi lægger stor vægt på tryghed, nærvær, åbenhed, engagement og ikke mindst høj faglighed hos personalet.

Seneste nyhed...

Nyhedsbrev.

Kære alle.

Så er det igen tid til lidt nyt her fra vuggestuen.

Jeg vil som altid sige, at her går det godt, både børn og voksne trives :-) Vi nyder stadig at bruge legepladsen både formiddag og eftermiddag, selvom det er blevet køligere er det stadig dejligt at være ude. Husk at sørge for at der i børnenes garderobe, er tøj som passer til årstiden og vejret på dagen. Har i brug for vejledning i forhold til, hvilket udetøj i skal købe til jeres børn, er i altid velkommen til, at komme og spørge os, vi ved en del om god påklædning :-)

Lisa fra Rød stue er fultidssygemeldt pga graviditet, jeg har derfor ansat Astrid i Lisas timer, Astrid starter på mandag, det glæder vi os alle til. Astrid er pædagog og har senest været i et vikariat på Silkeborgvej.

Vi er stadig i gang med Marte meo sammen med Bente, på personalemødet den 22/11 skal Bente vise os de film, som personalet har filmet, hun vil gennemgå hver film ud fra marte meo pricipperne.

De nye børn vi fik henover sommeren er faldet godt til. De har det godt og de hygger sig med vuggestue livet.

De største børn hygger sig meget med hinanden, de er gode til at lege sammen:-)  I de her dage øver de sig i at tage flyverdragter på, en lidt svær manøvre, når man ikke har prøvet det før. Til gengæld får de  øget deres selvværd, hver gang det lykkedes dem, at få flyverdragten på. Det betyder meget for børns selvværd, når der er noget de selv kan mestre.  Den 30/11 siger vi farvel til Fatma fra Rød stue, Fatma skal begynde i børnehaven Åby. Der kommer ikke noget nyt barn for Fatma, da vi har kørt med overbelægning på Rød stue i nogle måneder.

Vi har afholdt forældrerådsmøde med det nye forældreråd, og vi aftalte at vi af holder

Julefest for børn og forældre torsdag den 1. december 14.30 - 17.00, og at vi fremadrettet altid holder julefest den 1 torsdag i december.

i forhold til forældresamtaler kommer forberedelserne fremover til, at skulle laves digitalt, i vil stadig skulle have en samtale med en pædagog her i vuggestuen, men i vil få tilsendt et link på mail, hvor i skal klikke jer ind og udfylde et dialoghjul.

Fremover ligger ferie tilmeldingen på intra, der kommer altså ikke noget brev med ferietilmelding mere, da det nu foregår digitalt.

Det var alt for nu.

Rigtig god weekend til jer.

Mange hilsner fra

Karina, pædagogisk leder.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag