BørneIntra v2.15

Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej

 Billede

Vuggestuen Heimdalsvej har eksisteret siden 1988. Vi er en lille vuggestue, som ligger på en villavej i Åbyhøj. Selve huset er en hyggelig gammel villa i 2 plan. Vi har plads til 26 børn fordelt på 2 stuer, med 13 børn på hver stue. Der er en stue på hver etage, blå stue øverst og rød stue nederst.

 

Vi har en hyggelig legeplads, som vi bruger flittigt. Her er legehus, gynge, bakke, rutchebane, sandkasse og god plads til at køre på scooter.

 

I vores køkken, har vi ansat Linda som er uddannet i kost og ernæring, og vi servere hver dag et sundt og ernæringsrigtigt frokostmåltid for børnene.

 

For os er det vigtigt med et godt forældresamarbejde, og vi lægger stor vægt på tryghed, nærvær, åbenhed, engagement og ikke mindst høj faglighed hos personalet.

Seneste nyhed...

Nyhedbrev

Kære alle.

Først vil jeg lige ønske jer alle et forsinket "Godt Nytår"  Jeg håber i alle nød den lange juleferie, sammen med jeres skønne børn.

Her i vuggestuen er vi i fuld gang igen:-)

Mie og Gulnare er startet op med krop og bevægelse, Line laver dialogisk læsning og Marianne og Maria laver Welness, med både røgelsespinde og massage.

Som altid bruger vi også legepladsen rigtig meget, og allerede nu er det begyndt at lysne om eftermiddagen, så når vejret er klart og godt er vi også ude om eftermiddagen. Derudover bliver det også til små gåture i lokalområdet, særligt er det at besøge brandstationen et stort hit blandt børnene.

Vi skal sige farvel til en del børn her i løbet af foråret, da vi har mange store børn som skal i børnehave. Den 1/2 siger vi farvel til Roland fra blå stue og den 1/3 siger vi farvel til Nanna og Malea fra blå stue og til Hektor, Vitus og Daniel fra rød stue, jeg ønsker jer alle held og lykke fremover.

I personalegruppen skal vi i gang med, at arbejde med overgange. I første omgang tager vi fat i overgangen fra hjem til vuggestue. Da jeg som leder skal øve mig i at arbejde databaseret, skal vi på næste personalemøde have lavet et spørgeskema til jer forældre (det bliver anonymt), som netop omhandler, hvordan i oplevede overgangen fra hjem til vuggestue. Jeg håber selvfølgelig, at i vil deltage i undersøgelsen og svarer på spørgsmålene. Deudover skal vi have kigget på vores velkomstmateriale og vores velkomstpjece.

Jeg vil lige minde jer om, at vi her i vuggestuen ikke skriver sovetider ned, hvis børnene har sovet som de plejer, fortæller vi jer ikke nødvendigvis om det, til gengæld skal vi nok fortælle jer, hvis barnet har sovet meget anderledes end det plejer at gøre.

Til slut vil jeg ønske jer alle en rigtig god weekend.

Mange hilsner fra

Karina pædagogisk leder.

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag