BørneIntra v2.19

Velkommen til Vuggestuen Baunes Plads

Skiftende billeder

 

Vi er en vuggestue med 52 børn fordelt på 4 stuer. Vi har fælles ledelse med Vuggestuen Marselisparken, der ligger lige ved siden af og vi deler derfor legeplads og køkkenpersonale og har et tæt samarbejde i personalegruppen. Vuggestuen Baunes Plads ligger som en selvstændig bygning med adgang til både egne faciliteter og faciliteter, der er fælles med Vuggestuen Marselisparken.

 

Vi har en dejlig, stor og grøn legeplads med mange udfordringer og muligheder. Vi prioriterer og vægter vores udeliv højt og er ude året rundt. De fleste af vores børn både starter og slutter deres dag ude på legepladsen. Vi går allerede på legepladsen klokken 07.30 og er også på legepladsen, når de sidste børn bliver hentet inden klokken 17.00.

 

Vores formiddagssamling bliver også ofte holdt ude, hvor stuen sammen synger sange og taler om, hvilke børn der er kommet på stuen m.m. Til sidst spises der frugt, hvor den lille sult stilles – og vi øver "at vente på tur” m.m.

 

I løbet af formiddagen deler vi børnene op i mindre grupper, hvor nogle går ind og andre bliver ude. Stuen er børnenes basisgruppe, men vi har også aktiviteter og tidspunkter på dagen, hvor vi er på tværs af stuerne.

 

Vores aktiviteter er præget af musik, leg, kreativitet, fællesskab, oplevelser m.m. ud fra den anerkendende tilgang med fokus på vores kerneopgave ”at arbejde på at gøre børnene i stand til at mestre det næste”.  

 

"Sangen om de små bær"

Hør vuggestuens sang skrevet og indsunget af forælder Marie Louise Grund Petersen sammen med fire tidligere vuggestuebørn. Klik på billedet og hør den søde sang, mens du ser glimt fra hverdagen i vuggestuen.

 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Vil du gerne på besøg?

   

  Interesserede forældre er velkomne til at få en rundvisning i vores vuggestue. Vi har mulighed for rundvisning hver anden fredag i tidsrummet 11.45-12.00. Ring til os på telefon 23 84 48 66 og få en aftale om, hvilken fredag du/I kommer.

   

  21-06-2018