BørneIntra v2.19

Skiftende billeder

 

OBS: 1. november samler vi Vuggestuen Marselisparken og Vuggestuen Baunes Plads. Navnet bliver "Vuggestuen Marselis Boulevard", og vuggestuens kommende seks stuer vil være fordelt på de to matrikler, der ligger lige ved siden af hinanden – Marselis Boulevard 48 og Marselis Boulevard 50. På grund af samlingen vil der i ugen op til 1. november ske nogle ændringer her på hjemmesiden. Vi vil arbejde på, at Vuggestuen Marselis Boulevard får én samlet hjemmeside. Vi beklager, hvis det kommer til at skabe lidt forvirring. 

 

 

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN MARSELIS BOULEVARD

 

Vi er en vuggestue med en masse dejlige børn fordelt på seks stuer tre stuer på Marselis Boulevard 48 og tre stuer på Marselis Boulevard 50. Vi nyder godt af vores fælles faciliteter på de to matrikler, blandt andet vores gode legepladser med mange udfordringer og muligheder. Vi prioriterer og vægter vores udeliv højt og er ude året rundt. De fleste af vores børn både starter og slutter deres dag ude på legepladsen.

 

Vi udnytter, at vores vuggestue både ligger tæt på skov, søer og strand samt Aarhus midtby ved at tage på mange små ture med børnene. Vores aktiviteter i øvrigt er præget af musik, leg, kreativitet, fællesskab, oplevelser m.m. ud fra den anerkendende tilgang med fokus på vores kerneopgave ”at arbejde på at gøre børnene i stand til at mestre det næste”. 

 

Du kan læse mere om os i menuen til venstre! 

 

Kom også meget gerne på besøg! Du kan læse, hvordan du laver en aftale, i opslaget nedenfor. Er du i bil, er det nemt at parkere hos os, da vi er så heldige at have vores egne parkeringspladser. 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Vil du gerne på besøg?

   

  Interesserede forældre er velkomne til at få en rundvisning i vores vuggestue. Vi har mulighed for rundvisning hver anden fredag i tidsrummet 11.45-12.00. Ring til os på telefon 23 84 48 66 og lav en aftale om, hvilken fredag du/I kommer.

   

  29-10-2019