BørneIntra v2.19.1

Trøjborg Vuggestue

Barthsgade 208200 Århus N.

Tlf.: 20317652

Velkommen til Trøjborg Vuggestue

Skiftende billeder

 

Trøjborg vuggestue er beliggende på Barthsgade 20, i et naturskønt område med gode muligheder for turer ud af huset.

Vuggestuen har 24 skønne børn, som er fordelt på 2 stuer. Vi har organiseret os som en åben vuggestue, hvor vi arbejder i mindre aldersopdelte grupper, med bl.a. fokus på sproget, som barnets forudsætning for at indgå i verden og lære og udvikle sig. Vi lægger vægt på, at børnene lærer og udvikler sig i nærvær og fordybelse, som vi har gode muligheder for i vores gamle hus i flere etager. Vi har ligeledes en fantastisk have, hvor børnene kan udforske og eksperimentere med kroppen og sanserne i fokus.

Trøjborg Vuggestue har frokostordning med mad fra Frk. Laura og om eftermiddagen skiftes forældrene til at medbringe boller/brød.

Har du et barn som skal starte i vuggestue og er interesseret i at se vores fantastiske hus,

så har vi rundvisning onsdage i ulige uger kl 12.00 - kontakt os for at lave en aftale på 20 31 76 52, eller til pædagogisk leder Liselotte Krogh 20 35 46 25

OBS

Rundvisning i afdelingerne er desværre ikke en mulighed for tiden på grund af Corona Virus. I må meget gerne ringe, så I kan høre lidt om Vuggestuen. Har I fået tildelt en plads i vores institution, vil vi gerne I kontakter os, så vi kan fortælle om institutionen og aftale hvordan opstarten skal foregå.

 

smiley

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag