BørneIntra v2.15

SKÆRGÅRDEN

 Skiftende billeder

 

Velkommen til Skærgården, som er en integreret institution med plads til 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Vi er en del af Skæring Dagtilbud, som består af syv afdelinger beliggende i Skæring og Studstrup.

Her på siden kan du få et indtryk af vores dagligdag. Du er velkommen til at kontakte os telefonisk eller aftale et besøg.

Kontor: 2053 3763  

Børnehave: 2053 3764 og 2053 3765  

Totter: 2053 3767  

Tumlinger: 2053 3769                              

Seneste nyhed...

Bord 4 den 2/11 2016🍁🍂

Vi har været nede i Nøddeskoven og bygge videre på hulerne, rigtig hyggeligt. På vejen derned snakkede vi om skoven og da vi kunne se skoven råbte børnene "Der er Nøddeskoven". Inde i skoven blev der fundet lange og mange pinde til den ene hule, der blev klatret i træer samt kigget efter nødder og snegle. Inde i skoven skulle vi prøve at høre om vi kunne høre vinden i træerne og det kunne vi godt.Inden vi gik hjem var vi henne på højen, hvor der blev rutsjet og rullet ned af bakken. Vi var helt stille for vi lyttede om vi kunne høre køerne, men det kunne vi ikke så derfor sang vi Jens Petersens ko. Da vi kom hjem skulle vi heldigvis have rugbrød med ost, fiskepålæg, skinkesalat, agurk, sure agurker samt champion. Børnene var rigtig sultne og spise mange rugbrødet, så det kan tænkes at de måske ikke er så sultne i aften.🤔😍 Se billederne og ja det er gået galt igen, så nogle er på hovedet 🙄😜