BørneIntra v2.19.1

Den Integrerede institution Skuden Skram

Velkommen til Skuden Skram

Skiftende billeder

Skuden Skram er en integreret institution med børn fra 0 – 6 år. Huset er et lidt utraditionelt og rummelige indrettet og er på flere etager. Vi har store lyse rum og mange hyggelige hjørner og kroge .

Vuggestuebørnene er i underetagen og børnehavebørnene er i stueetagen.

 

I Skuden Skram har vi fuldkostordning. Måltidet har en stor pædagogisk betydning i vores dagligdag, hvor børnene er en aktiv del af både produktionen, forberedelsen og oprydningen omkring måltidet. Derudover har vi et atelier, hvor vores billedpædagog arbejder kreativt sammen med skiftende grupper af børn. Vi prioriterer udelivet højt, og vores legeplads bliver brugt hver dag. Skoven og stranden ligger tæt på Skuden og er hyppige udflugtsmål.

 

I er meget velkommen til at se vores spændende hus. Der er mulighed for rundvisning mandage i ulige uger omkring kl 9:30. 

Ring til pædagogisk leder Liselotte på tlf. 20 35 46 25 og book en rundvisning 

 

Skuden Skram er en del af Trøjborg dagtilbud, som består af 6 afdelinger.

Seneste nyhed...

Æblemarmelade🍅

  Billede

I børnehaven har vi afsluttet æbleugen med at lave æblemarmelade over bål af de sidste æbler. Børnene har snittet, malet etiketter og trykt deres eget æble på låget. Det har været nogle gode uger hvor alle børn har været i gang med at arbejde. Tusind tak for alle æblerne. Det har været en stor hjælp i er kommet med alle dem, så vi har haft noget at arbejde med. 

God weekend til alle og god ferie til dem der holder efterårsferie.

Husk at tage marmeladen med hjem, så i har til morgenmaden i weekenden. 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre

   

  Endnu lidt nyt omkring personalet.

   

  Vi får tre nye voksne i Skuden, de næste par måneder.

   

  Nu på mandag starter Anton som vores nye medhjælper i børnehaven. Mange af jer har måske set Anton, da han har været vikar her den sidste tid. Anton er ansat fordi jeg fra 1. december og et lille år frem, skal have lederansvar for både Skuden og Trøjborg vuggestue.  

   

  Som skrevet et par gange siger vil snart farvel til Lise, der skal tilbage på seminariet. Den 2. december siger vi velkommen til Kristiane der skal være i praktik i vuggestuen det næste halvår.

   

  Jeg kan nu også sætte navn på vores nye kommende pædagog, der skal overtage stillingen efter Jeanette. Vi valgte en som mange af jer allerede kender rigtigt godt. Vores nye pædagog hedder Ellen. For jer som ikke kender Ellen, har hun både været her i Skuden som pædagogstuderende og som pædagogvikar både i børnehaven og i vuggestuen. Ellen er en meget kompetent pædagog, der har meget at byde på i forhold til arbejdet med vuggestuebørn og i forældresamarbejdet. En pædagog som passer godt ind i vuggestueteamet, og som kender huset rigtigt godt.  Ellen starter i Skuden d. 2. januar 2020.   

   

  Den 1. december ændrer vi lidt på telefonkontakterne.

  Fremover skal I ringe på telefonnr. 20 35 46 03 eller 20 35 45 98 hvis I skal have kontakt til Skuden.

   

  Hvis I skal have kontakt til mig, skal I ringe på 20 35 46 25.

  Jeg vil fremover befinde mig lidt mindre i Skuden. Jeg vil have nogle faste tidspunkter/dage, hvor jeg vil være tilstede i Skuden, men I kan altid kontakte mig via telefonen.

   

  Rigtig god weekend til jer alle

  Mange hilsner 

  Lotte

   

   

  22-11-2019