BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Krokodillehaven

Skiftende billeder

Krokodillehaven er en integreret 0-6 års institution med 2 vuggestuegruppe med  i alt 24 børn og 3 børnehavegrupper med i alt 60 børn.

Den ene af børnehavegrupperne er en storebørnsgruppe, hvor de ældste børnehavebørn går det sidste år af deres børnehavetid.

Seneste nyhed...

Vejledning til digital fremmøde - hjemmefra

Fremover skal vi bruge de nye touch-skærme til digital fremmøderegistrering. – Altså en afløser for de sedler hvor I skriver, hvornår jeres barn kommer og går.

Systemet er en del af BørneIntra, som vi har brugt i flere år nu til hjemmeside og FamilieIntra.

I ‘Fremmødekalenderen’ kan I hjemmefra melde ind I systemet, hvis der er ændringer I barnets komme-gå-tider, hvis barnet er sygt eller holder fri.

Komme-gå-skærmene i huset skal bruges til at meddele, hvornår barnet er kommet og gået, ligesom personale og forældre kan skrive korte beskeder til hinanden.

Der findes en app til systemet (IOS og Android smartphones og tablets) som du kan bruge til at betjene fremmødekalenderen med - i videoen herunder kan du se hvordan.

Videoerne kan maksimeres på pilene i nederste højre hjørne, hvis det kniber med at se.

 

Fremmødekalender i BørneIntras app:

 

Du kan naturligvis også logge ind i FamilieIntra via nettet på din computer. Det skal du gøre, hvis du skal ændre i hele barnets ugeskema.

Se her hvordan:

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag