BørneIntra v2.19.1

Idrætsinstitutionen Tumlehøjen

Smedebroen 23-258380 Trige

Tlf.: 24 96 10 67

Tlf 2.: 41 85 90 16

Velkommen til Lisbjerg-Trige-Spørring Dagtilbud

& velkommen til Tumlehøjen

Vi er en integreret institution – med både børnehave og vuggestue. Vi er en del af Lisbjerg-Trige-Spørring Dagtilbud – et relativt nyt dagtilbud, der bygger videre på alt det bedste fra det tidligere Lisbjerg Dagtilbud og Idrætsdagtilbuddet Trige-Spørring i bestræbelserne på, at dit barn har det godt, lærer noget, trives og udvikler sig, mens dit barn bliver passet hos os.

 

Ud over vores institution består vores dagtilbud af: Idrætsdagplejen Trige-Spørring, Børnehuset Gimlehøj, Børnehuset Mimershøj, Børnehuset Rønnebo og Idrætsinstitutionen Spørring Børnehus.

 

Her på hjemmesiden kan du læse om, hvem vi er, og hvad vi lægger vægt på. Desuden kan du finde nyttige links til mere viden.

 

Vi glæder os til at tage imod dig og dit barn.

Seneste nyhed...

Ændringer og info.

Kære forældre.

 

Hermed lidt info omkring de forskellige huse/stuer:

 

Startende på mandag vil Løverne ikke være en del af børnehaven.

Grundet det stigende smittetal, har vi besluttet at Løverne selv åbner og lukker ovre på skolen.

 

I Børnehaven har vi aftalt, at hvis man som forælder, ikke kan se nogen på legepladsen fra morgenstunden, må man gerne gå ind på legepladsen og banke på ruden ind til den stue ens barn tilhører. Hvis der ikke er nogen på den stue, banker man på den næste.

Dette gør vi fordi den kan være meget koldt fra morgenstunden, og så børnene ikke skal være ude helt så meget her i den kolde tid.

Det er stadig en kæmpe hjælp for børnehaven, at børnene er i eks. regntøj eller flyverdragt når de bliver afleveret, så vi håber at I som forældre vil sørge for dette.

 

I Vuggestuen prøver vi selvfølgelig at sørge for at afhentning og aflevering foregår så smidigt som muligt.

Vi beder jer dog væbne jer med tålmodighed i pres tiderne, da vi prioriterer at hjælpe børnene godt på plads, i vuggestuen inden vi henter de næste, og den anden vej, at hjælpe barnet ud til sine forældre på en stille og rolig måde.

 

Og hvis der eks er noget I gerne vil have med, eller have at barnet er iklædt når i henter, eks regntøj, fordi at I har planlagt at gå hjem, så sig det gerne i telefonene, og så ordner vi selvfølgelig det.

 

Er der noget I som forældre har spørgsmål til eller ideer til forbedringer er i meget velkomne til at kontakte mig på 24961067

 

Venlig hilsen

Christian

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag