BørneIntra v2.19.1

Seneste nyhed...

NYT OM CORONA

SIDSTE OPDATERING

Kære Forældre

Som I kan se under nyhederne her på intra, så tilbyder vi nødpasning til de af jer, der har behov for at få passet jeres børn, hvis I arbejder inden for det nationale kriseberedskab eller på ingen måde har mulighed for at få passet jeres børn, så I kan passe jeres arbejde.

 

De drastiske tiltag som regeringen har besluttet med bl.a. lukning af dagtilbud og skoler, er netop fordi vi skal forsøge at begrænse smittespredning af Corona virus. Jeg vil derfor kraftigt opfordre jer til at undersøge alle muligheder for at holde jeres børn hjemme, så vi kan begrænse smittespredningen mest muligt.

 

Hvis I ikke har andre muligheder for at få passet jeres børn, skal I give mig besked senest fredag d. 13. marts kl. 12.00, også selvom I allerede har givet den pædagogiske leder i jeres barns afdeling besked.

I kan sende en mail på kisc@aarhus.dk hvor I oplyser følgende:

Jeres barns navn
Cprnr
Hvilken institution barnet går i
Hvilket tidsrum I har brug for pasning.
I er også velkomne til at ringe til mig på 29204180.

 

Senest søndag d. 15. marts kl 16.00 vil I få besked i jeres e-boks om hvilken af de to afdelinger, der holder åbent i dagtilbud Hasle, jeres barn skal afleveres i.

 

Vær opmærksomme på, at der ikke serveres frokost, så børnene skal have madpakker med til frokost og eftermiddagsmad.

Holder I jeres barn hjemme og får for akut nødpasning i løbet af de næste 14 dage, bedes I kontakte mig, så finder vi ud hvilken af de to afdelinger jeres barn skal afleveres I.

 

Mange hilsner

Kristine Schroll

dagtilbudsleder

Opslagstavle...

 •  

  HUSK AT LÆSE BESKED PÅ INTRA!!

  MEGET VIGTIGT!!

  31-03-2020
 •  

  Se madplan fra Monas her

  08-07-2019