BørneIntra v2.19.1

Dagtilbud-Aarhus - Børn og Unge

Grøndalsvej 28260 Viby J

Pasning i Aarhus

Vuggestue, dagpleje, børnehave, skovbørnehave, specialinstitution, integreret institution og selvejende institution - vi har det hele i vores dagtilbud i Børn og Unge, Aarhus Kommune.

Billede

 

Dagtilbud-aarhus.dk, eller BørneIntra som portalen også kaldes, er den officielle oversigt over pasningstilbud i Aarhus Kommune.

 

Her kan du finde hjemmesiderne for dagtilbud og deres daginstitutioner og dagpleje. Du kan se oplysninger om stedet, pasningen og mulighederne, der er for netop dit barn i hvert enkelt pasningstilbud. Du kan for eksempel se de enkelte institutioners nyheder, kalendre, og øvrig information.

 

Det er også her, du kan logge ind på det FamilieIntra, der hører til dit barns institution. Hvis du har problemer med at logge på, skal du kontakte dit barns institution direkte.

 

Du skriver dit barn op til en plads på Aarhus Kommunes hjemmeside. Her finder du også uddybende information om dagtilbud, pasning, tilskud og meget mere.

 

Information om Corona

 

Du kan også følge med på Facebook:

#DetViErSammenOm

Seneste nyhed...

Tandplejen er stadig åben

Kære forælder

 

Har dit barn en aftale med Tandplejen i den kommende tid? Tandplejen er ikke underlagt de skærpede restriktioner og tager stadig imod patienter. Du kan derfor roligt møde op til den aftalte tid, hvis I er raske.

 

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og tager alle de nødvendige forbehold, så I trygt kan komme på klinikken. Ønsker du alligevel at udskyde din aftale, eller har du spørgsmål, så kontakt din tandklinik. Find kontaktinfo på https://tandpleje.aarhus.dk/kontakt/.

 

Husk at være opmærksom på følgende, inden I møder op på tandklinikken:

 

  • Ring afbud og bliv hjemme, hvis dit barn eller andre i husstanden har symptomer på COVID-19. Symptomer på COVID-19 er feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine eller muskelømhed.
  • Mød venligst kun op på tandklinikken én forælder ad gangen og lad søskende blive hjemme. Så hjælper du med at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer for, hvor mange der må være i venteværelset og på klinikken.

 

Tak, fordi du passer på dig selv og andre.

 

Med venlig hilsen

Tandplejen

Børn og Unge

Aarhus Kommune