Værd at vide om samarbejde

 

 

Værdigrundlag for personalesamarbejde

 

Personalesamarbejde
 
 
 
Mål for vores samarbejde 
 
 
 
Rammer for vores samarbejde
 
Personalesamarbejde forudsætter
 

 
Samarbejdet i primærgruppen
 
Vi har tre primærgrupper, og i en primærgruppe er der
 
 
Hver primærgruppe samarbejder om 13 børn.
 
Primærgruppen aftaler
 
 
Hver primærgruppe har dagligt et skemalagt kvarter ved middagstid, hvor de kan
 

 
Hvad er fordelen ved primærgrupperne?
 
I primærgrupperne skaber vi mulighed for
 
 
I primærgrupperne er vi ligeværdige i samarbejdet, og det betyder, at vi inddrager hinanden i forskellige beslutninger vedrørende børnene. Som pædagog, studerende eller medhjælper kan man blive nødt til indimellem at træffe beslutninger, som ikke forud er drøftet i primærgruppen, men efterfølgende kan vendes og gives respons på. Det betyder, at man ikke står alene i arbejdet og beslutningerne vedrørende børnene, men har primærgruppens støtte.
 
En gang om måneden har vi et personalemøde, der omhandler børn, hvor primærgrupperne hver for sig holder børnemøde de to første timer, og alle mødes den sidste time.
 

Hvordan giver vi besked til hinanden?
 
Primærgruppen skriver særlige oplysninger om sine børn, som det øvrige personale kan læse i "infobogen børn"/"infobogen personale". Personalets beskeder fra forældre skrives også i "infobogen børn" til primærgrupperne.
 
Når vi har “overlap” i grupperne til middag, bruger vi et ugeskema med børnenes navne og fødselsdato, hvor stikord om barnets dag kan skrives. Det bruger vi som hjælp til de voksne, der er her om eftermiddagen, og ved børnemøder, hvor det kan give overblik omkring de enkelte børn. Vi sørger for at sige farvel inden for gruppen indtil klokken 16, fordi der kan være hændt noget væsentligt.
 
 
 
Værd at vide om jobsøgning
 

 

Sådan søger du job hos os

 

Hvis du ønsker at blive en del af personalet i Kroghsgade Vuggestue, kan du holde øje med opslåede stillinger på Aarhus Kommunes hjemmeside og på Jobnet. Du kan også se Frederikbjerg Dagtilbuds oversigt over ledige stillinger i dagtilbuddet her. Du kan også sende en uopfordret ansøgning til os på adressen:

 

Kroghsgade 1

8000 Aarhus C