Særlige tilbud

 

Krop og bevægelse

I samarbejde med forskellige institutioner i området har vi fra september til juni lejet os ind i springhallen. Her kommer vi hver anden tirsdag og mødes med andre institutioner

 

Bussen

Vi har gennem mini RULL været så heldige at få bevilliget en bus, sammen med de andre selvejende dagtilbud i område 6. I bussen er der plads til 17 personer. Der er børn og voksne med fra 2-3 institutioner ad gangen. Formålet med projektet er at styrke samarbejdet institutionerne imellem.

 

Vi har fået uddannet nogle chauffører og lavet nogle fælles retningslinjer både for den praktiske og pædagogiske anvendelse af bussen. Vi er nu startet med at tage på ture og er optaget af at fortsætte og udvikle samarbejdet. Dette projekt skal også medvirke til, at der sker en inklusion børnene imellem på tværs af institutionerne. Fx på fælles storbørnsture. Her tilrettelægges aktiviteter målrettet denne aldersgruppe.

 

Skoven er vores nabo

Riisvangens Børnehus ligger kun et stenkast fra Riis Skov og vi har derfor gode muligheder for at lave udflugter og aktiviteter i naturen. Vi benytter os af UNO fritidscenter 1-2 uger om året og låner også ting hos dem, når vi har specifikke temaer.

Børnehavefestival

De seneste 3 år har vi deltaget i børnehavefestival med andre institutioner. Efter besøg og undervisning fra musikpædagoger kommer børnene ind i børnekulturhuset og optræder sammen med et band for de andre deltagende institutioner.