Præsentation

DII Ellevang er bygget i 1976 med særegen arkitektur tegnet af arkitekterne Friis og Moltke og er opført i et sammenhængende miljø med Ellevang Kirke. Byggeriet er klassificereret som bevaringsværdigt.

Ellevang har gode fysiske rammer. Foruden de seks stuer Mælkevejen, Sommerfuglene, Spilopperne, Ørnene, Månen og Stjernen har vi blandt andet teaterrum, tegne- og malerværksted, klodserum, lejlighed, garage og et stort fællesrum med puder, hvor børnene kan lege deres egne selvorganiserede lege i større og mindre grupper. I fællesrummet har vi madrasser på gulvet som faldunderlag og masser af gymnastikredskaber, som kan fastgøres til en bom i loftet. Disse hænges op og bruges sammen med pædagogerne. 

 

Til institutionerne hører en stor legeplads delt mellem vuggestue og børnehave med en låge imellem, så børnene både kan være sammen og hver for sig. Legepladsen er indrettet med klatreområde, sandkasser, jordvolde og slugt, cykelbane, bålplads og klatretræer. Vi har også gynger, vipper, legehus, sansebede, rutsjebane og vandbane. Derudover er der mange grønne områder og legepladser i nærmiljøet, som vi besøger.