Kære forældre.

Lidt nyt fra Århusbo.

I dag har Loppereden taget afsked med vores søde Iris, hun begynder i børnehaven Rytterparken i morgen. Hende kommer vi til at savne!! I morgen begynder der i hendes sted en lille ny pige, en lille Kirstine, som vi ser frem til at lære at byde velkommen:-).

Den 22. maj skal Loppereden desværre også sige farvel til Asha, som rejser væk  fra Danmark, I hendes sted har vi endnu ikke fået et nyt barn, da der er lavvande i børnestanden i området lige i de næste måneder, men vi håber det vender henover sommeren, da vi skal af med mange børn de næste måneder.

 

Jeg mangler stadig at få mange feriesedler, smidt dem ind på kontoret i denne uge, så kommer jeg ikke efter jer ;-)

 Jeg vil være lidt on/off på kontoret den næste uges tid, da jeg kører mine egne børn ind i ny daginstitution.

 

Så kan jeg fortælle at Fugleredens pædagog Signe, har født den dejlig lille pige i fredags, en lille Luna:-)

Jeg håber jeres forældre får nogle hyggelige bedsteforældredage, husk at melde dem til hvis I ikke allerede har gjort det:-)

 

Den 12 juni skal i også sætte kryds i kalenderen for jeres børn, da de skal til dagtilbudsfestival. det er en hyggelig formiddag for alle børn i dagtilbuddet oppe på skolens boldbaner, hvor der vil være musik og en masse sjove aktiviteter. det kommer I til at høre mere om.

Skovvangsskolen holder i disse dage kunstudstilling i aulaen. der er åbent for alle, så kig endelig ind med jeres barn en dag. Temaet er MAD, og nogle af de børn som har været med i værkstedet oppe på Kornbakken har været med til at lave noget til udstillingen, vist et "køleskab" med mad :-)

 

Charlotte fra Fuglereden er stadigvæk sygemeldt på ubestemt tid, men jeg skal nok holde jer opdateret.

Kh Sofie Fredholm