Nyhedsbrev Århusbo – nov/dec 2018

Kære forældre

Så er vi ved at være i julestemning i Århusbo. Juletræerne funkler og der er så småt gang i juleklipperi og pyntning på stuerne. Musehullet har allerede afholdt deres årlige julearrangement, med så flot en tilslutning, jeg kiggede kort forbi og sikke en dejlig stemning😊. Håber I andre stuer også får en dejlig dag, når det bliver jeres tur.

Nye børn:
I december skal huset have 2 nye børn, begge børn skal gå på Loppereden. De nye børn hedder Esther og Thor, vi glæder os til at tage imod dem😊. Allerede i morgen skal tage afsked med to af lopperedens store børn; Noa og Damien, de vil i den grad blive savnet, vi håber I kigger forbi i ny og næ.
Op til juleferien skal loppereden igen af med et af deres store børn, denne gang er det Silke, der forlader os, da hun skal i børnehave. I hendes plads får de en lille Elin, som begynder til januar.
Inden ferien skal Ellen fra Mus også tage afsked med os, hun også skal i børnehave til januar. Heldigvis har vi stadig Ellens, lillebror, Hans i huset, så vi kommer stadig til at se Ellen😊. I Ellens sted kommer der til januar på Mus en lille Mathias.
 

Forældrerådet:
Vi har lige afholdt vores andet forældrerådsmøde, hold øje med referatet i jeres beskeder og under dokumenter på Intra i løbet af næste uge.
Vi drøftede bl.a. den voldsomme omgangssyge, der de sidste 3 uger har plaget både børn og voksne i huset og om hvad vi sammen kan gøre for at forebygge og minimere spredningen af sygdomme i huset. Det kommer I til at høre mere om i den kommende tid. Vi har bl.a. planer om at øge håndhygiejnen i huset, ved at I forældre hver morgen, når I kommer med jeres barn, starter med at gå på badeværelset og vasker hænder med jeres barn. Denne indsats har vist gode resultater rundt i andre institutioner i byen og ser ud til at have nedbragt sygefraværet blandt både børn og voksne. Ligeledes har vi udarbejdet nogle retningslinjer omkring børn og sygdom, men som sagt, kommer I til at høre/læse mere om dette.

Musehullet studerende
I dag havde Silje, Musehullets studerende sidste dag, hun skal til eksamen i morgen på seminariet, Silje er kommet på vikarlisten, så vi får hende sikkert at se igen😊. Allerede på mandag begynder vores nye studerende Kathrine, hende glæder vi os til at byde velkommen i huset, hun skal være her i 6 måneder.

 

Kærlig Hilsen Sofie

                                                                               Pædagogisk leder Vuggestuen Århusbo