Nyhedsbrev Århusbo - juni og juli 2018

Kære forældre
Jeg kan lige nå et lille nyhedsbrev inden jeg smutter på ferie😊 Det lover ganske godt for ferievejret!

Afsked med mange nye børn
Den næste månedstid er der stor udskiftning af børn i Århusbo. Vi har mange børn, som skal i børnehave og et par stykker som skal ud at rejse eller flytter. Vi ønsker Jer og jeres skønne børn alt godt fremover😊 og tak for de søde og varmende ord til mit personale fra de af jer der forlader Århusbo.

Troldely:
Vi har taget afsked med Victoria i dag, da de skal ud at rejse, Storm og Signe stopper den 31/7. Storm skal i børnehave og Signe skal begynde i sin storebrors integrerede institution, held og lykke fremover😊. Derfor får Troldely travlt i næste uge med indkøring af nye børn. D. 1/7 begynder Vibe og Luna (Bjørns lillesøster), den 1/8 begynder Villum. Velkommen til dem 😊

Fuglereden:
I dag har vi sagt farvel til Freya, i næste uge skal vi tage afsked med Oskar. Fuglereden får derfor to nye børn den 1. august; Ida og Ingrid som vi glæder os til at byde velkommen.

Musehullet:
Musehullet får en ny lille pige, også en Ida.

Loppereden:
På Loppereden skal Gry og Mads begynde i børnehave, de havde sidste dag i dag, hvor der blev sunget farvelsange for dem på legepladsen til fredagssang, vi håber i får en fantastisk tid i jeres nye børnehaver. Efter ferien får Lop to nye børn, David som er Mads lillebror og en lille Karla, velkommen😊.

VIGTIGT: Forældremøde og valg til forældrerådet
Jeg vil gerne have jer alle til at sætte stort kryds i kalenderen onsdag den 12. september 2018, da der er forældremøde og valg til vores nye forældreråd. Vi håber at se jer alle😊 I skal nok høre mere om mødet efter sommerferien.   

VIGTIGT: Sommerfest
Husk også at sætte kryds i kalenderen torsdag d. 30. august, når vi holder sommerfest i Århusbo for forældre og søskende😊 Vi glæder os!

Personalesammensætningen efter ferien
Efter sommerferien i uge 32, skal vi desværre tage afsked med Fugleredens søde pædagogmedhjælper, Lærke da hun skal på højskole. Lopperedens Nanna har søgt ind på et kreativt studie i Herning, så vi får besked i slut juli om hun er kommet ind, i så fald skal vi også have ansat en ny medhjælper i den ende. Den 1. september udløber Michellas stilling, da vi skal nednormeres til 13 børn på hver stue i stedet for 14. Vi har de sidste 2 * 13 uger haft Pernille i virksomhedspraktik, primært i storbørnsgruppen og på Musehullet, hun fortsætter heldigvis i praktik 13 uger mere, så det er vi super glade for, børnene elsker hende og hun er en hammer dygtig pædagog, så hun passer godt ind i den øvrige knaldhamrende dygtige personalegruppe😉

Lukkeuger i sommerferien
Husk vi har lukket i uge 29 og 30, og at det kun er de der har tilmeldt sig sampasningen, der må komme.

Jeg er tilbage igen i uge 30, rigtig god sommer til jer og jeres dejlige børn😊

Kærlig Hilsen Sofie

Pæd. Leder Århusbo