Mad

Morgenmad:

I Kompasset serverer vi morgenmad fra 6.30 til 7.20.

Det er muligt at få havregryn eller havregrød, evt. med sukker eller kanelsukker. Personalet justerer mængden, så den er passende. Der serveres mælk til morgenmaden.

 

Formiddagsmad i vuggestuen:

Hvert barn medbringer hver dag et stk. grønsager (vi må ikke servere hårde grønsager, derfor skal gulerødder, blomkål mm., være kogt hjemmefra) som lægges på hylden i køleskabet.

Vi spiser formiddagsmad omkring kl. 9.00.

 

Formiddagsmad i børnehaven:

Hvert barn medbringer hver dag et stk. frugt som lægges i frugtskuffen i køleskabet.

Vi spiser formiddagsmad omkring kl. 9.00.

 

Frokost:

Børnene medbringer selv en madpakke. Den må gerne bestå af groft rugbrød og nogle grøntsager, som er passende for årstiden og alderen.

 

I vuggestuen må vi ikke servere hårdt grønt (derfor skal gulerødder mm. være kogt hjemmefra) eller frugt (-æbler, pære eller andet hårdt frugt).

Den sidste fredag i måneden holder vuggestuen maddag. Denne dag deles indholdet af børnenes madpakker ud på fade til et fælles måltid.

 

I børnehaven er der en gang om måneden er der fælles maddage i grupperne.

Børnene laver børnene sammen med personalet et opslag om hvornår, og hvoraf det fremgår hvilke madvarer der skal medbringes. Forældre og børn beslutter sammen hvad de vil medbringe.

På dagen er nogle af gruppens børn med til at forberede det fælles frokostmåltid.

 

Eftermiddagsmad:

Børnene medbringer selv deres madpakke. Vi anbefaler, at madpakken består af: grovboller med smør eller ost, rugbrød med pålæg, lidt grønt (gulerødder, tomater, agurker).