Fødselsdage

Fødselsdage i vuggestuen

Når barnet har fødselsdag er det en stor dag, for både jer som forældre og jeres barn. Det vil vi gerne fejre sammen med jer.

 

Når barnet bliver 1 år, holder vi fødselsdag her i institutionen. I må gerne medbringe lidt lækkert, som barnet kan dele ud, enten til kl. 9, hvor vi spiser grønsager eller til kl. 11, hvor vi spiser frokost. I forbindelse med fødselsdagen, synger vi fødselsdagssang. Tidspunktet aftales nærmer med personalet.

I er meget velkommen til at deltage i barnets fødselsdags fejring – i denne forbindelse opfordre vi til at barnet tager hjem sammen med jer, efter fejringen. Erfaringen viser, at det er svært for barnet at blive i vuggestuen, når forældrene at deltaget i aktiviteten i længere tid.

 

Når barnet bliver 2 år, er der også mulighed for at vi kommer på fødselsdags besøg hjemme os jer.

Her aftales med personales, hvor mange børn der skal komme. Personalet bestemmer hvilke børn der kommer med til fødselsdagen.

Der aftales med personalet, om I vil servere frokost eller om vi skal tage madpakke med.

Vi ankommer omkring kl. 9.30 hjemme hos jer og skal være tilbage i vuggestuen omkring kl. 12.30.

 

 

Fødselsdag i børnehaven

Der kan holdes fødselsdagen i børnehaven til frokost kl. 11.00. I må gerne medbringe lidt lækkert, som barnet kan dele ud. I forbindelse med fødselsdagen, synger vi fødselsdagssang og barnet får en lille gave.

Vi vil også gerne komme hjem til jer, hvis det er i gåafstand. Hvis der skal lejes en bus, for at komme hjem til jer, gør vi det 1gang i barnets Børnehave liv.

Til hjemme fødselsdagen, aftales med personales, hvor mange børn der skal komme. Personalet bestemmer hvilke børn der kommer med til fødselsdagen.

Der aftales med personalet, om I vil servere frokost eller om vi skal tage madpakke med.

Vi ankommer omkring kl. 9.30 hjemme hos jer og skal være tilbage i børnehaven omkring kl. 12.30.