Regler og retningslinier

 

NÅR I HENTER OG BRINGER

Morgenstunden i Amaliegården er en hyggestund, hvor vi hygger om jeres børn, vinker farvel og får en snak med jer forældre. Det er vigtigt, at I afleverer jeres barn stille og roligt og siger ordentligt farvel til jeres barn, så det ved, I er gået.

Hver morgen skal I indskrive jeres børn i mappen ved opslagstavlen på gangen samt skrive, hvornår I henter igen. Husk at skrive, hvis barnet bliver hentet af andre end jer.

Når I henter, skal I naturligvis sige farvel, så vi ved I har hentet.

I skal dagligt holde jer orienteret via stuetavlen. På stuetavlen kan I læse om dagens aktiviteter og få informationer om kommende aktiviteter, fester m.m.

I er altid velkomne til at blive lidt sammen med jeres børn, når I henter og bringer. Vi har altid kaffe og the på kanden i køkkenet, I må tage af.

 

VED SYGDOM

Et sygt barn skal blive derhjemme til det er raskt og ikke smitter mere. Det kan være svært at vurdere, hvornår et barn er sygt, men her er nogle retningslinjer for, hvornår I skal holde jeres barn hjemme:

Vi kontakter jer altid, hvis jeres barn er syg, idet et sygt barn, har behov for særlig omsorg og ro til at restituerer.

 

FØDSELSDAGE

Når jeres barn har fødselsdag, vil vi gerne være med til at fejre det. I kan invitere stuen hjem til en fødselsdagsfest en formiddag, eller vi kan fejre det i Amaliegården.

Vi vil gerne opfordre til, at I begrænser mængden af usunde ting til fødselsdagen, så det enten er et lille stykke kage, en lille is eller et stykke chokolade, der udgør den usunde del.

 

FERIE

Selvom jeres barn stortrives i Amaliegården, har det stadig brug for at være meget sammen med jer. Vi anbefaler, at man holder sin ferie sammen med sine børn samt giver dem en kort dag eller en fridag, når det kan lade sig gøre. Det er ikke nødvendigt at planlægge en hel masse, at gå derhjemme og hjælpe lidt til med indkøb, madlavning og havearbejde giver også fornyet energi og mod på nye udfordringer.

 

SIKKERHED I BØRNEHAVEN

Vi har nogle enkelte sikkerhedsregler, vi forventer I overholder: