Dagligdagen i Nymarken

 

Nymarken åbner kl. 6.30. De børn, der ikke har spist morgenmad hjemme, har mulighed for at spise fra kl. 7.00-7.30. Børnene må gerne have morgenmad med hjemmefra hver dag, men de kan også have f.eks. en pakke havregryn stående. Barnet kan have mælk i køleskabet med tydeligt navn.

 

Kl. 8.00 går vi på stuerne.

 

Kl. 9.00 er der frugtsamling på alle 3 stuer. Børnene medbringer det der svarer til 3 stykker frugt om ugen. Derudover får børnene vand og rugbrød/knækbrød til samlingen.

 

I løbet af formiddagen vil der være forskellige aktiviteter på stuerne. Nogle børn vil være inde i huset, mens andre vil være på legepladsen, hvor der er arrangeret forskellige lege eller aktiviteter. Der kan også være en tur ud af huset. Ud i det grønne, måske en teatertur ,eller vi besøger en af de andre afdelinger i Mårslet.

 

Børnene i vuggestuen bliver ofte delt op i mindre grupper. Nogle er på legepladsen mens andre er på stuen. De voksne har stor fokus på nærmeste udviklingszone hos det enkelte barn, og planlægger arbejdet med børnene ud herfra.

 

Ca. kl. 11 spiser vi frokost. Vi får leveret mad fra Monas. Der er altid 3 slags pålæg og en lun ret at vælge imellem. Dertil vil der være forskellig frugt og grønt.

I vuggestuen tilbydes børn over 1 år mælk, mens børnene i børnehaven får vand til frokosten.

 

I middagsstunden mellem kl. 12 og 14 er alle børnehavebørnene på legepladsen, mens der afholdes pauser.

 

Ca. kl. 14 spiser vi eftermiddagsmad. Børnene skal selv medbringe en madpakke til dette måltid. I børnehaven spises eftermiddagsmaden i café. Det betyder, at det kun er en mindre gruppe børn, der spiser på samme tid, mens de andre leger. Efterhånden som et barn bliver færdig med at spise, kommer der nye børn til.

 

Kl. 16 er alle stuer lukket, og vi mødes i fællesrummet.

 

Nymarken lukker kl. 17 mandag til torsdag og kl. 16.30 fredag.