Særlige tilbud

 

Natur og kreativitet

De naturskønne omgivelser tæt ved Brabrandsøen og Naturcenter Sølyst danner ofte base for aktiviteter som leg, udforskning af naturens plante- og dyreliv og kreative aktiviteter.

 

Børns kultur

At tegne, male eller lave en skulptur udenfor mellem træerne eller indenfor i en af institutionerne er noget af det særlige ved Gl. Brabrand - Sødalen Dagtilbud. Det man kalder børns kultur, fordi børnene får kvalificeret støtte og hjælp til at udtrykke det de oplever.

 

De enkelte institutioner har tradition for at arbejde med børns kreative udtryk, sådan som det udtrykkes i tegning, maleri, collage, skulptur, fortælling m.m.

Processen fra ide til afvikling og udstilling af færdige værker kan opleves formidlet i forskellige afskygninger i de enkelte institutioner.

 

Trivsel og sundhed

 

Gl. Brabrand - Sødalen Dagtilbud har fokus på dit barns trivsel og glæde, og vi kan tilbyde en varieret hverdag, hvor der er mulighed for leg i skoven, sang, bagning og andre hyggelige projekter, hvor barnet altid vil have mulighed for at udtrykke sig kreativt både alene og sammen med andre.