FamilieIntra

 

Hvad er FamilieIntra?

I Skødstrup Dagtilbud bruger vi FamilieIntra. FamilieIntra er dagtilbuddets intranet, hvor vi bringer nyhedsopslag, vigtige informationer, billeder og beskrivelser af børnenes hverdag mm. Det er også her, at I hjemmefra skal give besked om ferie, fridage og sygedage. Vi har derfor en forventning om, at forældre bruger FamilieIntra.

FamilieIntra er en del af BørneIntra, der består af FamilieIntra, PersonaleIntra og hjemmesider for alle afdelinger i Skødstrup Dagtilbud.

 

Digital fremmøderegistrering

Aarhus Kommune har indført digital fremmøderegistrering i alle dagtilbud. Det betyder, at forældre skal registrere komme-gå-tider, ferie-/fridage og sygdom for deres barn i FamilieIntra. I afdelingerne er der opsat en skærm, hvor forældrene ’trykker barnet ind’ ved aflevering (dvs. registrerer, at det er kommet) og ’trykker barnet ud’ ved afhentning (dvs. registrerer, at det er gået).

 

 

Login til FamilieIntra

Når barnet er begyndt i Skødstrup Dagtilbud, får forældrene udleveret brugernavn og adgangskode til at logge på FamilieIntra. Det er den pædagogiske leder for afdelingen, der udleverer det. Man logger på FamilieIntra fra afdelingens eller dagtilbuddets hjemmeside. Log på i øverste højre hjørne. Glemmer man sit login, skal man kontakte den pædagogiske leder. Det er også muligt at logge på med NemID.

 

 

 

App til BørneIntra

Der findes en app til BørneIntra, som kan downloades til smartphone eller tablet. Søg på ’BørneIntra KMD’ og vælg ’Dagtilbud-Aarhus.dk’, når du har fundet app’en. Fra app’en kan man: