DAGLIDAG

 

Sådan kører daglig dag i Lindegarden. Se vores dagligdag plan nedenfor video.


Husk! Dette er en 360 VR video og der anbefales interaktionen - med zoom og rotationen. Det kan også ses med VR briller for smartphone:

   

kl. 6.30

Børnehaven og vuggestuen åbner sammen i vuggestuen. Vuggestuen åbnes af

en person fra vuggestuen og en fra børnehaven. Børnene kommer, og vi laver morgenmad til de børn, der ikke har mulighed for at spise hjemme. Morgenmaden består af havregrød, gryn og rugbrød.

 

kl. 7.00

I børnehaven modtages de børnehavebørn, som ikke skal spise morgenmad. 

 

kl. 7.15

Vi rydder af morgenbordet, når vi er færdige med maden. Børnehavebørnene går i børnehaven.

 

kl. 8.00

Der møder flere voksne. Børnene leger, hører musik eller læser i en bog.

 

kl. ca. 9.00

Børnene kan spise en mad fra deres eftermiddagsmadpakke, hvis de er sultne, og der tilbydes noget at drikke til børnene. 

Vi foretager os forskellige ting i løbet af en uge. Vi går på legepladsen eller leger inde, sang og sanglege, går i gymnastiksalen, går en tur i skoven. 

Vi ønsker at tilgodese alle børns udvikling og trivsel, først og fremmest gennem legen og hverdagslivet. Vi vil skabe rammerne for at børn selv går i gang, men vi prioriterer også aktiviteter alt efter alder, behov og ønsker, planlagte som spontane. 

De små vuggestuebørn sover efter behov i løbet af dagen. 

 

kl. ca. 10.30

Børnene vasker hænder og spiser mad. I børnehaven bliver der holdt samling i spisegrupperne inden spisning. Vi synger, fortæller historier og taler om hvad vi har oplevet. Om fredagen er der fællessamling.

 

kl. ca. 12.00

De ældste vuggestuebørn sover til middag ude i en krybbe eller barnevogn. De mindste børnehavebørn sover indendørs, mens de andre børnehavebørn er ude at lege.

 

kl. 14-14.30

Når de fleste vuggestuebørn er stået op, spiser børnene deres medbragte eftermiddagsmadpakker. Resten af eftermiddagen går med leg, aktiviteter inde og ude alt efter årstiden og interesser. 

 

kl. 16.30

mandag-torsdag

Vuggestuebørnene kommer over i børnehaven, og der ryddes op og hygges med de sidste børn, inden vi lukker D.I.I. Lindegården.

 

kl. 16.30

mandag-torsdag

kl. 17.00

fredag

D.I.I. Lindegården lukker. Om fredagen kommer vuggestuebørnene over i børnehaven kl. 16.