Hverdagen i Hjarnøgade

Vores hus er funktionsopdelt. Børnene har stor indflydelse og medbestemmelse på deres hverdag. Dagen starter med at vi spiser morgenmad kl. 6.30-8.30. Som forældre er du altid velkommen til at blive lidt sammen med dit barn og drikke en kop kaffe eller the. Vi har fuld kostordning, og vores køkkendame laver hver dag lækker og sund mad. Ofte er der også hjælpere til at skrælle gulerødder. Omkring klokken 10.30 og 11-30 spiser henholdsvis vuggestue og børnehave frokost, og om eftermiddagen er der friskbagt brød og frugt. "Vi griber dagen", og det betyder at dagene ikke ligger fast. Er vejret godt bruges hele dagen ude. Personalet vurderer hvilke aktiviteter, der skal være den enkelte dag.

Udeliv

Vi er meget ude selv om pladsen er trang. Vi spiser ofte ude året rund, der laves bålmad, snittes med dolk og saves og hamres.

Leg

Vi betragter legen som den vigtigste aktivitet for barnets personlige udvikling. I lege kan børnene bearbejde indtryk, oplevelser og udvilke deres identitet ved at afprøve forskellige roller.