Ny medarbejder i Brabrand Dagtilbud

 

Hvis du vil søge hos os

Uopfordrede ansøgninger bedes sendt direkte til dagtilbuddets afdelinger. Yderligere informationer kan findes på afdelingernes hjemmesider. Alle ledige stillinger bliver slået op på Aarhus Kommunes hjemmeside, diverse jobportaler samt i diverse aviser.

Hvis du vil søge som vikar, skal du også henvende dig direkte til den pædagogiske leder i den/de afdeling/er.

 

 

Introprogram til nye medarbejdere

Der afholdes en introsamtale med den nye medarbejder, samtalen afholdes af den pædagogiske leder. For nye dagplejere er der et særligt introforløb af en uges varighed. Her tildeles den nye medarbejder en kontaktperson blandt kollegaerne. For de studerende er det selvfølgelig praktikvejlederen.

 

I løbet af den nye medarbejders første 3 mdr. skal følgende tilbydes den nye medarbejder. 

  1. Møde med DTL: Orientering om organisationen B & U, den lokale organisation i Brabrand dagtilbud (MED udvalg, bestyrelse, lederteam). Budget. Opgavefordeling mellem pl og dtl. Varighed ca. 2 timer.

  2. Møde med sprogvejledere, hvor der vejledes i sprogstimulering, §4a, optimale sprogmiljøer m.m. Varighed ca. 2 timer.

  3. Tværfagligt samarbejde, henvisninger ppr, underretninger, dokumentation i forhold til det pædagogiske arbejde, handleplaner, referat forældresamarbejde. Varighed ca. 2 timer.  

  4. Introduktion til lokalområdet med 2 rundvisere (medarbejdere, som selv strikker turen sammen, indlagt pause med forfriskninger). I turen indgår fremvisning af dagtilbuddets afdelinger. Varighed ca. 3 timer.

  5. Gellerup intro dag i samarbejde med soc vest og område 5. Pt. 3. torsdag i september og marts.

  6. 3 mdr. trivselssamtale med den pædagogiske leder.

 

Herefter er introduktionsperioden slut.